Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varım 14+5haftalık gebeyim şuan.Yaşım 42.ilk tüp bebek denememiz.Doktor çok iyi tavsiye ederim şuan Bahceciden ayrıldı Lotus Nisantasinda özel muayene ediyor.Remzi Abalı da tedavi görüp pozitif sonuç alanlar
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde yumurta toplama işlemimi yaptı transfer hazırlığındayım miniğinizin cinsiyeti belli miBen varım 14+5haftalık gebeyim şuan.Yaşım 42.ilk tüp bebek denememiz.Doktor çok iyi tavsiye ederim şuan Bahceciden ayrıldı Lotus Nisantasinda özel muayene ediyor.
Evet biz fetal dna yaptirdik ve erken öğrendik cinsiyeti.Oglum olacak inşallah.Sizde güzel bir transfer sürecinin sonunda inşallah bebeğinize sagliklı bir sekilde kavusursunuz.Şimdiden hayırlısı olsunAllah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde yumurta toplama işlemimi yaptı transfer hazırlığındayım miniğinizin cinsiyeti belli mi
Amin inşallah embriyo kalitem 4aa iyi kalite deriler sizin embriyo kaliteniz neydi acabaEvet biz fetal dna yaptirdik ve erken öğrendik cinsiyeti.Oglum olacak inşallah.Sizde güzel bir transfer sürecinin sonunda inşallah bebeğinize sagliklı bir sekilde kavusursunuz.Şimdiden hayırlısı olsun
Allah gönlünüze göre versin inşallahBen kalitesini ozaman hiç sormamistim heyecandan.13yumurta toplanmıştı geriye 3kaldi onlarda beraber 3.gün dondurulmustu.ikisi 8 biri 9 hücreliydi.bunlari biliyorum sadece.iki transfer yapıldı diğeri 5.güne gidecek mi beklendi ama gidemedi o çöp oldu.biri tuttu işte.kalitesi yada 3.yada 5.gün dondurulması farketmiyor orta kalite bile tutunuyor.ben 3.gün dondurulunca canım sıkılmıştı tutmaz bunlar demistim ama Allahin takdiri işte olacak olan her şekilde oluyor.Takilmayin böyle şeylere.