Dr Remzi Abalı da tedavi ve transfer olanlar

Ben varım 14+5haftalık gebeyim şuan.Yaşım 42.ilk tüp bebek denememiz.Doktor çok iyi tavsiye ederim şuan Bahceciden ayrıldı Lotus Nisantasinda özel muayene ediyor.
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde yumurta toplama işlemimi yaptı transfer hazırlığındayım miniğinizin cinsiyeti belli mi

Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde yumurta toplama işlemimi yaptı transfer hazırlığındayım miniğinizin cinsiyeti belli mi
Evet biz fetal dna yaptirdik ve erken öğrendik cinsiyeti.Oglum olacak inşallah.Sizde güzel bir transfer sürecinin sonunda inşallah bebeğinize sagliklı bir sekilde kavusursunuz.Şimdiden hayırlısı olsun

Evet biz fetal dna yaptirdik ve erken öğrendik cinsiyeti.Oglum olacak inşallah.Sizde güzel bir transfer sürecinin sonunda inşallah bebeğinize sagliklı bir sekilde kavusursunuz.Şimdiden hayırlısı olsun
Amin inşallah embriyo kalitem 4aa iyi kalite deriler sizin embriyo kaliteniz neydi acaba

Ben kalitesini ozaman hiç sormamistim heyecandan.13yumurta toplanmıştı geriye 3kaldi onlarda beraber 3.gün dondurulmustu.ikisi 8 biri 9 hücreliydi.bunlari biliyorum sadece.iki transfer yapıldı diğeri 5.güne gidecek mi beklendi ama gidemedi o çöp oldu.biri tuttu işte.kalitesi yada 3.yada 5.gün dondurulması farketmiyor orta kalite bile tutunuyor.ben 3.gün dondurulunca canım sıkılmıştı tutmaz bunlar demistim ama Allahin takdiri işte olacak olan her şekilde oluyor.Takilmayin böyle şeylere.

Ben kalitesini ozaman hiç sormamistim heyecandan.13yumurta toplanmıştı geriye 3kaldi onlarda beraber 3.gün dondurulmustu.ikisi 8 biri 9 hücreliydi.bunlari biliyorum sadece.iki transfer yapıldı diğeri 5.güne gidecek mi beklendi ama gidemedi o çöp oldu.biri tuttu işte.kalitesi yada 3.yada 5.gün dondurulması farketmiyor orta kalite bile tutunuyor.ben 3.gün dondurulunca canım sıkılmıştı tutmaz bunlar demistim ama Allahin takdiri işte olacak olan her şekilde oluyor.Takilmayin böyle şeylere.
Allah gönlünüze göre versin inşallah

Ben varım, Bahçeciden beri hastasıyım. Yurt dışından geldiğim için çok araştırarak gitmiştim. Çok doğru bir karar vermişim. İlk denememizde pozitifi görmüştük fakat ilerleyen aylarda gebelik zehirlenmesi oldum ve tek yumurta ikizlerimi normal doğum yaptım ama çok erkendi yaşayamadılar. Şimdi yine transferimiz oldu ve hamileyim. İyiki var kendisi, her zaman güvendiğim bir hekimden daha ötesi. Bahçeciden sonra Lotus’da kendi yerine geçince çok daha iyi oldu, asla sıra beklemek derdi yok aynı evimdeki gibi rahat olabiliyorum. Allah razı olsun umarım herkese yardımcı olur🙏🏼

X