Dr Oygar Aytekin hasta yorumları

ewt oyle birşeyde var zaten doktorla görüşmeye gittiğinde sana ikisinide anlatıyor yani bana anlatmıştı.Sen görüşmye gidersn sanada anlatır zaten

Her şeyi dürüstçe anlatan boş vaadlerden kaçınan bir doktor.En azından bana karşı öyleydi.Tabiki şikayetçi olanlarda olabilir ama kendi adıma konuşursam öyleydi.Bir operasyon için görüşmeye gittiğimde "gerek yok" tarzında konuşmuştu.Bende ilgilenmek istemiyor yapamayacağı için diye düşünerek ismini vermek istemediğim başka bir doktora gittim.Kendisi çok güzel olur halledilir dedi.Fakat ilk operasyonda çok güzel bir sonuç olmamasının yanı sıra ikinci operasyonda her şey kabusa dönüştü.Şu an ilk hâlimden beter durumdayım.Şimdi keşke Oygar Bey'ı dinleseydimde yaptırmasaydım diyorum.Bunu yazıyorum çünkü Oygar Bey gibi dürüst bir doktor bilinsin istiyorum.Bu benim kendi deneyimimdi elbetteki memnun kalmayanlarda vardır doğal olarak kendisine hiçbir operasyonda yaptırmadım.Ama dediğim gibi dürüst davranmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…