Dr Orhan Erbaş'a ameliyat olanlar?

caelestis87

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
56
29
Arkadaşlar aylardır Ankara'da doktor araştırıyorum, görüşüyorum fakat hiçbir doktor içime sinmedi. Aralarından en çok aklıma yatan Orhan Erbaş oldu, yine de kesin karar veremiyorum.
Boyut konusunda pek anlaşamadık çünkü.

Aranızda Orhan beye ameliyat olan ya da görüşmeye gidip belli sebeplerden vazgeçmiş olan var mı?
Yardımınıza ihtiyacım var :KK43:

Ben oldum :) 5 ay oldu çok da memnunum. Çalışma saatlerimden dolayı siteye pek giremiyorum bi süredir, ama istersen yardımcı labilirim.

Merhaba,bir hafta önce orhan hocaya burun ameliyatı oldum, hiç ağrım sizin olmadı, henüz burnumu tam olarak görmedim ama dışardan muntazam görünüyor,zaten daha önce operasyon geçirip memnun kalan arkadaşlar tavsiyesiyle gitmiştim.hersey çok konforluydu, hocam ve hastane ekibine çok teşekkür ederim.

Mrb,bende orhan beyi tercih etmeden önce bu forumu okumuştum,şimdi kendisine ameliyat oldum ve çokta memnunum..ankarada estetik için istanbul kadar isim yapmış kişiler olmadığı için araştırma yaparken zorlanmıştım..bu yüzden ankarada estetik düşünenlere yardımcı olmak için yorum yazmak istedim

Merhaba, ben Orhan beye bir hafta lipo laser ameliyati oldum ve mucizevi bir vucuda sahibim hemde 1 hafta surec gecmasine ragmen rutin hayatima dewam etmekteyim. Tavsiyem bir dakika bile dusunmeden Orhan beye guvenmeniz.

Ben meme büyütme oldum, 325 cc yuvarlak kas altı takıldı, çok doğal sonuç. Diğer operasyon sonuçlarını da gördüm, aynı şekilde doğal ve başarılı. Burnumu da ona yaptırmayı düşünüyorum şimdi. Siz ne ameliyatı olacaksınız?.
Merhaba geçmiş olsun resim eklediysen görebilme şansım varmı bnde kendisiyle görüştüm fakat kararsızım iz konusunda izler misin?

kızlar ankara'da burun estetiği olmuş arkadaşlar tecrübelerinizi bekliyoruz lütfen:dua:hangi doktor'a oldunuz,kaç'a oldunuz?burda birçok arkadaş resim paylaştı,ameliyat sürecini anlattı,doktor isimlerini söyledi sağolsunlar..hem burdan hem özel'den çok yazanlar oldu sohbet ettiklerimiz oldu ,doktor önerileri,rezimleri ama herkesin şartları,beğenisi,maddi durumu farklı...bazı arkadaşların çok önerdiği doktorlar var istanbul'da ,bazısının ücretleri aşırı abartılı:63:onun için herkes kendine,şartlarına uyacak doktor ve hastane arayışında...lütfen tecrübeli arkadaşlar paylaşsın biizimle durumlarını:eek:ankara'da ameliyat olmuş ya da olacak olan,küçük ve kavisli bir burun yapıp,hastanısının beğenilerine dikkat eden ve doktorundan memnun olan arkadaşlar varmı öneriniz?bazı arkadaşlar önerilerini söyledi sağolsunlar,araştırıyorum hala...Ankara'da ve 3,500-4000-4,500 bu ücretlerde bir doktor arayışındayım en fazla

kızlar ankara'da burun estetiği olmuş arkadaşlar tecrübelerinizi bekliyoruz lütfen:dua:hangi doktor'a oldunuz,kaç'a oldunuz?burda birçok arkadaş resim paylaştı,ameliyat sürecini anlattı,doktor isimlerini söyledi sağolsunlar..hem burdan hem özel'den çok yazanlar oldu sohbet ettiklerimiz oldu ,doktor önerileri,rezimleri ama herkesin şartları,beğenisi,maddi durumu farklı...bazı arkadaşların çok önerdiği doktorlar var istanbul'da ,bazısının ücretleri aşırı abartılı:63:onun için herkes kendine,şartlarına uyacak doktor ve hastane arayışında...lütfen tecrübeli arkadaşlar paylaşsın biizimle durumlarını:eek:ankara'da ameliyat olmuş ya da olacak olan,küçük ve kavisli bir burun yapıp,hastanısının beğenilerine dikkat eden ve doktorundan memnun olan arkadaşlar varmı öneriniz?bazı arkadaşlar önerilerini söyledi sağolsunlar,araştırıyorum hala...Ankara'da ve 3,500-4000-4,500 bu ücretlerde bir doktor arayışındayım en fazla[/QUO

Göğüs ameliyatı olan arkadaşlar da kendi doktoruna veya başka doktorlara burun estetiği olmuş arkadaşlar da var veya düşünenler olmak isteyenler..okuduğum kadarıyla ...ben burun estetiği düşünüyorum onun için buraya yazdım...var mı ameliyatını olmuş arkadaşlar?memnun olanlar,doktor önerisinde bulunacak olanlar yalnız burun estetiği tecrübesindne bahsediyorum

Arkadaşlar aylardır Ankara'da doktor araştırıyorum, görüşüyorum fakat hiçbir doktor içime sinmedi. Aralarından en çok aklıma yatan Orhan Erbaş oldu, yine de kesin karar veremiyorum.

Aranızda Orhan beye ameliyat olan ya da görüşmeye gidip belli sebeplerden vazgeçmiş olan var mı?
ne kadar fiyat ödediniz acaba ve burnunuzda sorun yaşadınız mı ileriki zamanlarda ben de orhan erbası düşünüyorum hala arastırıyorum hakkında cok az yorum var

kızlar ankara'da burun estetiği olmuş arkadaşlar tecrübelerinizi bekliyoruz lütfen:dua:hangi doktor'a oldunuz,kaç'a oldunuz?burda birçok arkadaş resim paylaştı,ameliyat sürecini anlattı,doktor isimlerini söyledi sağolsunlar..hem burdan hem özel'den çok yazanlar oldu sohbet ettiklerimiz oldu ,doktor önerileri,rezimleri ama herkesin şartları,beğenisi,maddi durumu farklı...bazı arkadaşların çok önerdiği doktorlar var istanbul'da ,bazısının ücretleri aşırı abartılı:63:onun için herkes kendine,şartlarına uyacak doktor ve hastane arayışında...lütfen tecrübeli arkadaşlar paylaşsın biizimle durumlarını:eek:ankara'da ameliyat olmuş ya da olacak olan,küçük ve kavisli bir burun yapıp,hastanısının beğenilerine dikkat eden ve doktorundan memnun olan arkadaşlar varmı öneriniz?bazı arkadaşlar önerilerini söyledi sağolsunlar,araştırıyorum hala...Ankara'da ve 3,500-4000-4,500 bu ücretlerde bir doktor arayışındayım en fazla
yaptırdınız mı ameliyatı ben de o fiyatlarda bir doktor arıyorum

17 yaşında annemin ameliyatını yaptığı için kendisi ile tanıştık ve meme ameliyatı olmaya karar verdim. Kibar , tatlı bir adamdır ama maalesef bana yaptığı işlemde beni mutsuz etti. Tübüler memeye sahiptim , kendisi ile görüştük ve artık memen büyümez yapılabilir dedi. Hafif bir sarkma ve çatlama olacağını ön görüp söylemişti ... tabi ki çok gözüme gelmedi sonuçta hafifti. (!) Memeler yoğun bi şekilde sarktı resim ekledim görebilirsiniz. Kendisi ile tekrar iletişime geçtim ve beni ameliyat etmek için tekrar 20 bin TL istedi sadece dikleştirme için hemde .... Dediğine göre kendi memem üstünden büyümüş o yüzden sarkmış ama ilk başta da büyümez demişti. Bu şekilde ameliyat etti beni . Şu anda hastanedeyim başka bir doktora ameliyat oldum ve ameliyattan çıkınca doktorum silikonlar kas üzerindeymiş Asya dedi şok oldum. Çünkü ameliyattan önce ve sonra kas altına koyacağını ve koyduğunu söyledi ve silikonlar kas üstünde olduğu için yattığım zaman sağa sola kayıyorlardı. Vıcık vıcıkdı sanki... ben zaten size sarkacağını söylemiştim diye bir cevap alacağımı tahmin ediyorum ama hiç bir genç kız güzel diri memelerini bırakıp bu memelere sahip olmak istemez. Ben olmazdım asla bu ameliyatı şu an 2. Kere ameliyat oldum ve tekrar ağrı çekiyorum. Her işlem mükemmel olamaz arada insandır , hata olacak ama tekrar revize etmek için sadece dikleştirme işlemine 20 bin istemek nasıl bi kafadır bilmiyorum ben gene aynı parayı verdim sorun değil ama hem sadece dikleştirme için piyasada bu fiyatı veren yok hem de göğüsü maaf etmişsin bi utanma olmalı isterken çok yazık... hiç yakıştıramadım ... görüşmeye gittiğim doktorlara da danıştım bu göğüsü ben yapmış olsam seni hiç üzmezdim dediler. Çok yazık , söylenebilecek çok şey var ama ben diğer hastalara referans olması için yazıyorum. b55bd3eb-320b-422e-ac53-b7f6a1d18822.jpg

17 yaşında annemin ameliyatını yaptığı için kendisi ile tanıştık ve meme ameliyatı olmaya karar verdim. Kibar , tatlı bir adamdır ama maalesef bana yaptığı işlemde beni mutsuz etti. Tübüler memeye sahiptim , kendisi ile görüştük ve artık memen büyümez yapılabilir dedi. Hafif bir sarkma ve çatlama olacağını ön görüp söylemişti ... tabi ki çok gözüme gelmedi sonuçta hafifti. (!) Memeler yoğun bi şekilde sarktı resim ekledim görebilirsiniz. Kendisi ile tekrar iletişime geçtim ve beni ameliyat etmek için tekrar 20 bin TL istedi sadece dikleştirme için hemde .... Dediğine göre kendi memem üstünden büyümüş o yüzden sarkmış ama ilk başta da büyümez demişti. Bu şekilde ameliyat etti beni . Şu anda hastanedeyim başka bir doktora ameliyat oldum ve ameliyattan çıkınca doktorum silikonlar kas üzerindeymiş Asya dedi şok oldum. Çünkü ameliyattan önce ve sonra kas altına koyacağını ve koyduğunu söyledi ve silikonlar kas üstünde olduğu için yattığım zaman sağa sola kayıyorlardı. Vıcık vıcıkdı sanki... ben zaten size sarkacağını söylemiştim diye bir cevap alacağımı tahmin ediyorum ama hiç bir genç kız güzel diri memelerini bırakıp bu memelere sahip olmak istemez. Ben olmazdım asla bu ameliyatı şu an 2. Kere ameliyat oldum ve tekrar ağrı çekiyorum. Her işlem mükemmel olamaz arada insandır , hata olacak ama tekrar revize etmek için sadece dikleştirme işlemine 20 bin istemek nasıl bi kafadır bilmiyorum ben gene aynı parayı verdim sorun değil ama hem sadece dikleştirme için piyasada bu fiyatı veren yok hem de göğüsü maaf etmişsin bi utanma olmalı isterken çok yazık... hiç yakıştıramadım ... görüşmeye gittiğim doktorlara da danıştım bu göğüsü ben yapmış olsam seni hiç üzmezdim dediler. Çok yazık , söylenebilecek çok şey var ama ben diğer hastalara referans olması için yazıyorum.Eki Görüntüle 2805282 Merhaba,ilk ameliyat öncesindeki “tübüler meme” dediğiniz görüntünüzü de koyabilir misiniz? Doğuştan bir problem mi? Sanırım normal şekilde bir meme değildi, tüp şeklinde miydi? Kaç yıl oldu ameliyat olalı? Kilo aldınız mı ameliyat sonrası? Yaşınız kaç? Teşekkürler.

]Merhaba,ilk ameliyat öncesindeki “tübüler meme” dediğiniz görüntünüzü de koyabilir misiniz? Doğuştan bir problem mi? Sanırım normal şekilde bir meme değildi, tüp şeklinde miydi? Kaç yıl oldu ameliyat olalı? Kilo aldınız mı ameliyat sonrası? Yaşınız kaç? Teşekkürler.

Ciddi kilo kaybı sonucu tüm vücudumda sarkmalar meydana gelmişti, Orhan Hoca 4 hafta önce karın germe, meme dikleştirme ve protez ameliyatımı aynı anda yaptı, sonucunda ağrım sızım olmadı, öyle mükemmeliyetçi ve başarılı bir doktor ki kelimeler yetmez anlatmaya, benim sarkık deriden ibaret olan karnım şuan dümdüz, öyle bir güzel göbek deliğim var ki aynalarla barıştım :) meme ucumda dikiş olduğuna ben bile inanamıyorum, sonuç o derece muhteşem hem de bu kadar kısa sürede :) dünyanın en iyi plastik cerrahı, en güler yüzlü ve hastalarına çok değer veren iyi kalpli doktorum, kesinlikle ellerinde mucize var, bir ay sonra bacak ve kol germe yaptırmak için sabırsızlanıyorum :) 19 günlük karnımın resmini paylaşacağım, belki doktor arayışında olanlara fikir olur ve Orhan Hocama ulaşırlar :)

Eklentiler

• inCollage_20211011_180542360.jpg
    inCollage_20211011_180542360.jpg
    100,2 KB · Görüntüleme: 257
Ciddi kilo kaybı sonucu tüm vücudumda sarkmalar meydana gelmişti, Orhan Hoca 4 hafta önce karın germe, meme dikleştirme ve protez ameliyatımı aynı anda yaptı, sonucunda ağrım sızım olmadı, öyle mükemmeliyetçi ve başarılı bir doktor ki kelimeler yetmez anlatmaya, benim sarkık deriden ibaret olan karnım şuan dümdüz, öyle bir güzel göbek deliğim var ki aynalarla barıştım :) meme ucumda dikiş olduğuna ben bile inanamıyorum, sonuç o derece muhteşem hem de bu kadar kısa sürede :) dünyanın en iyi plastik cerrahı, en güler yüzlü ve hastalarına çok değer veren iyi kalpli doktorum, kesinlikle ellerinde mucize var, bir ay sonra bacak ve kol germe yaptırmak için sabırsızlanıyorum :) 19 günlük karnımın resmini paylaşacağım, belki doktor arayışında olanlara fikir olur ve Orhan Hocama ulaşırlar :)
Ayrıca Orhan Hocam çok başarılı bir cerrah olduğu için kişinin göğüs kafesine en uygun ve yıllarca sarkmadan kalabilecek boyutta proteze karar vererek uyguluyor, kalıcığa ve doğallığa bu derece önem vermesi biz hastalarının iyiliği için, kesinlike bu konuda Orhan Hocama bırakın kararı, en doğrusunu o bilir :) ben sonuçtan çok memnunum, beni aşırı deforme olmuş sarkmış deriden ibaret olan göğüslerden kurtararak yaşıma uygun diri çok güzel göğüslere ulaştıran mucize doktor Orhan Erbaş :)

X