kızlar ankara'da burun estetiği olmuş arkadaşlar tecrübelerinizi bekliyoruz lütfen
hangi doktor'a oldunuz,kaç'a oldunuz?burda birçok arkadaş resim paylaştı,ameliyat sürecini anlattı,doktor isimlerini söyledi sağolsunlar..hem burdan hem özel'den çok yazanlar oldu sohbet ettiklerimiz oldu ,doktor önerileri,rezimleri ama herkesin şartları,beğenisi,maddi durumu farklı...bazı arkadaşların çok önerdiği doktorlar var istanbul'da ,bazısının ücretleri aşırı abartılı
onun için herkes kendine,şartlarına uyacak doktor ve hastane arayışında...lütfen tecrübeli arkadaşlar paylaşsın biizimle durumlarını
ankara'da ameliyat olmuş ya da olacak olan,küçük ve kavisli bir burun yapıp,hastanısının beğenilerine dikkat eden ve doktorundan memnun olan arkadaşlar varmı öneriniz?bazı arkadaşlar önerilerini söyledi sağolsunlar,araştırıyorum hala...Ankara'da ve 3,500-4000-4,500 bu ücretlerde bir doktor arayışındayım en fazla[/QUO
Göğüs ameliyatı olan arkadaşlar da kendi doktoruna veya başka doktorlara burun estetiği olmuş arkadaşlar da var veya düşünenler olmak isteyenler..okuduğum kadarıyla ...ben burun estetiği düşünüyorum onun için buraya yazdım...var mı ameliyatını olmuş arkadaşlar?memnun olanlar,doktor önerisinde bulunacak olanlar yalnız burun estetiği tecrübesindne bahsediyorum