• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Önder Doğan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

gul-çxixnar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
84
0
86
40
İstanbul
merhaba kızlar uzun zamandır burun ameliyatı olmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemedim şimdi ise özel bayrampaşa hastanesine görüşmeye gidicem sağlık sorunumda kbb doktoru aytekin beyle birlikte estetik için önder doğan ameliyata girecekmiş netten araştırmaya çalıştım ama pek bir bilgiye ulaşamadım şişlide kliniği varmış sanırım okmeydanı araştırmada çalışmış ve bir kaç sağlık sitesinde yazıları vardı ismini duyan bilen varsa ve ya ameliyat olan bilgilendirirse çok sevinirim...

ya kimsecikler yokmu bilen ya çok üzüldüm fiyatıda uygun gelmişti bana sevinmiştim ama bir o kadarda tereddütlüydüm bana bir akıl verin bari fiyat uygun olunca kötümüdür korkuyorum burnum daha kötü olur diye yardım edin lütfen akıl istiyorum sizden

Selamlar, onder beye bir arkadasim oldu cok dogal ve cok guzel duruyor kendisi de cok memnun, ben de onder beye olmayi dusunuyorum, sen de olursan haber ver olur mu?

Selamlar, onder beye bir arkadasim oldu cok dogal ve cok guzel duruyor kendisi de cok memnun, ben de onder beye olmayi dusunuyorum, sen de olursan haber ver olur mu?

2007 yılındda önderbeye ameliyat oldum gayet başarılı bir doktor herkese tavsiye ederim :)

ya kimsecikler yokmu bilen ya çok üzüldüm fiyatıda uygun gelmişti bana sevinmiştim ama bir o kadarda tereddütlüydüm bana bir akıl verin bari fiyat uygun olunca kötümüdür korkuyorum burnum daha kötü olur diye yardım edin lütfen akıl istiyorum sizden

cnm sen ameliyat oldun mu önder beye?

önder beye ameliyat oldunuz mu?

2007 yılındda önderbeye ameliyat oldum gayet başarılı bir doktor herkese tavsiye ederim :)
Canim bende ameliyat olcam ama olanlar hep ikinci ameliyatı oluyorlar ondan bi korkum var önder bey ve aytekin bey Gircek ameliyata nefes ve görüntü bakımından korkum var daha fazla bilgi verebilirmisiniz

merhaba;
bende bayrampaşa hastahanesinde tavsiye üzerine gidip görüştüm önder bey yaptı amelıyatmı yakın arkadışm ablası teyzesini falan önder bey amelyat etti.çok tatlı bir doktor kendısı çokta başarlı çok doğal yapıyor.1 ağustosta oldum 2015..

hiç panik yapılcak bi durum yok kendısınızı rahat bırakın amelyat esnasında narkozla beraber gözlerinizi kapatıyr oluyorsnz. sonra bi ses duycaksınız uyanın diye bitti .hisstemiyrsunz ağrı sızı çok az yaşadım ben bünyeylede ilgili olabilir.1 haftada topladım kendımı şuan bişey yok burnumda kanama da olmadı ve sigarada 2. haftadan sonra içmeye devam ediyorum.anlattıklarımda tek bir tereddütünz olmasın sormak isteğiniz bişey olursa yazın .çünkü bende 2 hafta kadınlar kulubunden bi kaç kişinin firkirini almıştım önce araştırdım sonra amelyatımı kesınleştirdim.oldum şuan çalışymaya devam ediyorum.

Back