ben de Ömer Bey'e amliyat oldum hatta sizin sayenizde ulaştım kendisine. Ben de ameliyat olalı tam 50 gün oldu. ameliyatımdan %100 memnunum, Ömer Bey'in o süreçte ve sonrasında gösterdiği ilgiden de. Ama olumsuz bir eleştirim de var ve yazmadan edemiyeceğim, Ömer Bey'le görüşmeye gittim (gittiğim üçüncü doktordu) ilgisi, pozitifliği sıcaklığı çok iyiyidi. Ona ameliyat olma kararını hemen verdim. ama iş durumu,izin durumu derken karar aldığım her tarihi ertlemek zorunda kaldım. sonra bi baktım Ömer Bey ısrarla telefonlarıma cevap vermemekte, ameliyattadır diye mesaj atıyorum onlara da dönülmüyor. zamanım dardı başka doktor araştırması çok uzun sürerdi. hem Ömer Bey içime sinmişti bu hareket dışında, ama ya ameliyat sonrası da ona ulaşamaz isem diye endişelenmeye başladım ve güvenim sarsıldı. Ama yine de Ömer Bey de Ömer bey diyordum çünkü sıfrdan bir araştırmaya gücüm ve zamanım yoktu. en sonunda onu başka numaradan aramak zorunda kaldım ve telefonumu açtı. Böyle taciz eder gibi başka numaradan aramış olmak beni üzse de sonuç almamı sağladı.
bu ufak olumsuz deneyimi sizinle paylaşmak istedim çünkü o süreçte psikoljim alt üst olmuştu ve ağlama krizlerine giriyordum. çünkü anlam veremiyordum.
ama herşeye rağmen iyi ki Ömer Bey diye ısrar etmişim diyorum. Elli gün oldu her aradığımda öutlaka dönüyor ve bütün sorularıma büyük bir sabırla cevap veriyor. TEŞEKKÜRLER DR. ÖMER BEY