2 çocuk doğurmam nedeniyle memelerim sarkık ve bir türlü veremediğim kilolarım vardı ameliyat olmayı kafama koydum,tavsiye üzerine GOP ta dr mehmet ketene ile görüştüm,iki ameliyat aynı anda olabilir demişti ancak fiyat biraz fazlaca geldi. Hacettepe den randevu aldım,Prof figen özgürle asistanı ömer ekin beni muayene etti.ayrı ayrı olmamın daha iyi olabileceğini söylediler,ancak ben ikisininde beraber olmasını istedim.Karın germe ameliyatı inanılmaz ağrılı meme ameliyatı gibi değil.15 gün doğrulamıyorsunuz,6 hafta kadar korse taktım.meme için hem dikleştirme hemde protez kondu.3 gün hastanede yattım, hASTANEYE TOPLAM 3200 LİRA ÖDEDİM,birde protez ücretini ödedim,dren dedikleri şeyler aklıma geldikçe nasıl oldum diyorum:) ama iyiki olmuşum, şimdi çok memnunum ve mutluyum.cicişlerim çok güzel oldu.izi görünmüyor bile,karın bölgesindeki izte sezeryan izi gibi ama uzatılmış hali.1 seneden fazla oldu ameliyat olalı ara sıra sabaH UYANIRKEN HAFİFTE OLSA AĞRILARIM OLUYOR.1 YAZ GEÇİRDİM TATİLDE İNANILMAZ GÜVENİNİZ YERİNDE OLUYOR.TEKRAR KONTROLE GİDEMEDİM,ANKARA DIŞINA TAŞINDIM.DR FİGEN ÖZGÜR VE DR ÖMER EKİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.Ömer bey bana bir hasta borçlusun demişti,bir yakınımı gönderdim:)