• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr.ömer beye sonsuz tesekkurler

haytek

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
2
0
6
34
Ankara
ben ıkı yıl once meme buyutme amelıyat olmustum bır sıkıntım olmamıstı takıı 2013 subatına kadar sol gogsumde bır sıslık ve agrı hıssettım amelıyat eden dr ozel bır hastaneye gıttıgı ıcın dogal olarak benımle oranın sartlarında ılgılenmek ıstedı bende baska dr arastırmaya basladım. ılk amelıyatımdada bana yardımcı olan arkadaslarıma soyledım onlarda bana hacettepe unıversıtesınden dr ÖMER EKİN'ın beyın ısmını verdıler onların aracılıgı ıle gıttım gayet sıcak samımı sıcakkanlı olarak benımle ılgılendı mayıs 2013 yılında protez cıkartım amelıyatı oldum o arada herzaman rahatlıkla kendısıyle gorusup sıkıntılarımı anlattım o da gayet ılgılı olarak cozum buldu konustuk. eylul 2013 yılında tekrar protez amelıyatı ıcın gorustugumuzde benım bedenıme en uygun modelın damla modelı oldugunu cunku zayıf narın bedenlerde en guzelın en dogalın o olacagını soyledı benımde aklıma yattı cunku ılk amelıyatımda mentor kullanılmıstı ve bedenımde bır top duruyordu resmen ıkı tane :) sonunda amelıyatı oldum gayet rahat gectı sorunsuz amelıyatım ılk hafta kontrollerımde olagandı ama bır hafta sonra nedenı ne oldugu bellı olmayan bır sekılde sol tarafta hematom olustu acılen tekrar amelıyata gırdım ılk 10-15 gun sıkıntılı gectı ıkıncı amelıyattan sonra omer beyle konustugumda bunun olabılecegını cunku benım ılk amelıyat olanlar gıbı olmadıgımı ıkıncı hatta ucuncu kez amelıyat oldugumu soyledı amelıyat kesısının bıraz hassaslastıgını anlattı suan daha rahatım bıraz hareketlerımı kısıtlıyorum cunku ıkıncı amelıyattakı sıkıntılarımı bılıyorum hala hassas suan sol tarafım. ama sıze aklınızda suphe kalmadan onerecegım kısı DR ÖMER BEYDİR..cok yogun oldugu ıcın hemen ulasamayabılırsınız ama vazgecmeyın:) kendınız ıcın, yapacagınız en guzel sey ıcın ÖMER BEYLE mutlaka gorusun

oncellıkle gecmıs olsun.ıkı yıl sonra bıle böyle bır sorunla karşılaşmanız benı korkuttu açıkçası.sanırım bu ameliyatı olmakla iş bitmıyor.pekı sıkayetınız tam olarak ıkı yıl sonra mı cıktı yoksa en bastan berı varmıydı?

oncellıkle gecmıs olsun.ıkı yıl sonra bıle böyle bır sorunla karşılaşmanız benı korkuttu açıkçası.sanırım bu ameliyatı olmakla iş bitmıyor.pekı sıkayetınız tam olarak ıkı yıl sonra mı cıktı yoksa en bastan berı varmıydı?

tsk ederım sevgılı ıkıaradabiderede. rahatsızlıgım ıkı yıl sonra bırden ortaya cıktı sıslık ve agrı olarak enfeksıyon olmus 1-2 ay boyunca antıbıyotık tedavısı aldım son care protezın cıkartılmasına karar verıldı ve mayıs ayında oldum amelıyati. suan bır sıkıntım yok dıyebılırım ben sadece bırseyle karsılasmamak adına daha dıkkatlı hareket edıyorum. mesela kollarımı fazla kaldırmıyorum,agır bırsey tasımıyorum yada yatarken uzerıne yatmıyorum yan yada yuzukoyun olarak. zaten normalde de yuzukoyun yatmamak gerekıyor.

Back