• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr. oetker urunlerini kullanip memnun kalanlar

AsiMavi

♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
3.300
20
158
- Yurtdışı
kizlar.dr. oetker in urunlerini kullaniyor musunuz.mesela kostebek pasta,revani kekunlari filan.ben denemek istiyorum ama nasil oldugunu bilmiyorum.onerilerinizi bekliyorum tsk

genelde sütlü tatlılarını yapıyorum. beğeniyorum. pasta süsleri çok çok güzel. bir de ufak tüplerde sıvı aromalar oluyor; kurabiyelere damlatıyorum çok hoş oluyor, acıbadem kurabiyesi aroması var mesela.

ama unlu tatlılarından hiç almadım.

profiterol, tatlı, tuzlu kurabiye, tiramisu... hepsinden alıp yapıyorum ve cok memnunum, cok kolay, tavsiye ederim

Canım ben kabartma tozu,vanilya,krem şanti,çikolata soslarını kullanıyorum.
Bir kez çok merak edip un kurabiyesi karışımını almıştım beğenmedim.
Ama birçok ürününden memnun epeyce arkadaşımız var

bende birçok ürünü kullandım....gayet güzel....hatta bu tür şeyler alacağiım zaman sadece bu markadan alırım.....diğer markaları almam...

Ayrıca irmik helvası ve aşurede güzel bunları yazmayı unutmuşum cheskek tavsiye etmiyorum benım hiç hoşuma gitmedi

Ben puding vs alırken bu markadan olmasına özellikle dikkat ediyorum...
Ancak pasta ve kurabiye vs karışımlarını hiç denemedim. Pasta süsleri, jöleler vs kullanıyorum, memnunum...

Bitter çikolata sosundan çok memnunum Bir de Dr Oetker sütlaç kullanıyorum. Tarifindeki gibi pişirip güveç kalıplara koyuyorum. Fırında üzerini pişirince harika oluyor.

ben tüm ürünlerinden fazlasıyla memnunum. müşteri ilişkileri de çok gelişmiş ve çok iyi. Bir sorunum olduğunda hemen ilgileniyorlar.

En yeni çıkan ürünü denediniz mi? Küçük şişe içinde rum+vanilya+limon

köstebek pasta yapıyorum sürekli süper oluyor tavsiye ederim
bugün ilk defa tiramisu aldım birazdan yapacam bakalım nasıl olacak

dr.outkerin ve diğer markaların kabartma tozu,vanilya,maya arada sos,krem şantisinden
başka ürünlerini kullanmıyorum...hepsinde kimyasal maddeler çoğunlukda ve pek çok katkı
maddesi..o yüzden her şeyin doğalı daha iyi .

Bu markada tavuk göğsü ve sütlaç hariç kullanmadığım hiçbir ürünü yok gibi (bitek kurabiye hamurlarını kullanmadım sanırım tuzlu kurabiye için olan)… hayranıyım..
irmik helvası revani,kabartma tozu jöle krem şanti, glazür, dolgu kreması, krep unu, profiterol, lokma (bide daha küçük yapabilseydim  ) favorim zencefilli keki (ama ben çikolata sosunu üzerine değil içine koyuyorum daha güzel oluyor), un kurabiyesi…
evde sürekli bulunur aşuresinin hastasıyım, bi daha buğday nohut kaynatırsam evde!!! Ne enayiymişim evdekine bin basar..
öyleyse ne diyoruz : dr. Oetker artık profesör olsun 

bende çoğu ürününü kullanıyorum
ve limonlu keki profiterolü favorim

En yeni çıkan ürünü denediniz mi? Küçük şişe içinde rum+vanilya+limon

esans şişesi gibi olanlarsa ben kullanıyorum
kahveye katıyorum vanilyayı mesela çok harika oluyo
tatlıalrda pastalarda kullanıyorum

bu arada köstebek pastası pudingleri hemen hemen her ürünü
gerçekten başarılı

Sütlacı denedım çok başarılı değil Ayrıca vanilya ların esanslı olanlarının tadını hiç beğenmedim çok keskin kokusu var kekin tadını tamamen değiştirdi

Back
X