Arkadaşlar merhaba.izmitteki dr.Nuri Hüseyinoglu ile ilgili bu zamana kadar olumsuz bişey duymadım ta ki bugüne kadar bi arkadaş pek memnun kalmadığını söyledi.sizlerden gidip memnun kalmayan var mı?
Arkadasin neden memnun kalmamis ben arastirmiatim herkez cok iyi dedi hatta arkadasim onda dogum yapti ve cok memnun kaldigini soyledi bende smear yaptirmak icin gittim okadar guzel karsiladiki hamile olunca ona gitmeye karar verdim
Neden memnun kalmadığını konuşma firsatimiz olmadı ortam müsait değildi çokta görüştüğüm biri değil onun için burdan bi sorayım dedim.Bende adet sancısı için gitmiştim bende çok memnun kalmıştım şimdi 2. Çocuğu düşünüyoruz bende ona gitmeyi düşünüyorum.Dr degistirmeyi de sevmedigim için iyice bi arastirayim dedim.
Neden memnun kalmadığını konuşma firsatimiz olmadı ortam müsait değildi çokta görüştüğüm biri değil onun için burdan bi sorayım dedim.Bende adet sancısı için gitmiştim bende çok memnun kalmıştım şimdi 2. Çocuğu düşünüyoruz bende ona gitmeyi düşünüyorum.Dr degistirmeyi de sevmedigim için iyice bi arastirayim dedim.
Anladim soyle soyleyeyim arastirirken birisi doguma doktorun kendisinin girdgini yazmisti pek hosuma gitti gerci ebelerde orda cok iyiymis en azindan benim duyumlarim boyle sen gene yeni bisiler duyarsan benide bilgilendirirsen sevinirim
Bu zamana kadar dr.la ilgili duyumlarim olumluydu açıkçası arkadaş memnun kalmadim deyince bi tedirginlik oldu bi arkadasimin da eltisi ona gidiyormuş 2. ayinda sancısı olup gitmiş birşeyin yok demis ona oda baska bi dr.a gitmiş sancısı gecmeyince o dr.da düşük tehkiken var demiş serum takmış yatirmis kadını Nuri bey anlamamis öyle dedi o da.
Bak simdi bunu duyunca benimde icime kurt dustu ama heralde bu doktor iside sans isi kimi memnun kimi degil hic gidende yok masallah kikse bisi yazmiyor
Aynen öyle şans işi bencede ya sonuçta onlarda insan yani hata yapabilirler yanilabilirler.Tabiki bizim için çocuğumuz söz konusu olunca en iyisini arama çabasına giriyoruz.ilke84 siz düşünüyor musunuz bu ara bebis :)
Bende Nuri Bey'e gidenlerdenim. Ben kendisinden son derece memnunum. Çok güleryüzlü espirili sempatik konuşkan birisi. Kafanıza takılan her konuda size yardımcı oluyor. Merak ettiğin kafana takılan birşey olursa çekinmeden ara diyor. Cep telefonunu dahi veriyor.
Nuri Bey'de 2 arkadaşım doğum yaptı ve doğumlarına bizzat Nuri Bey'in kendisi girdi. Arkadaşlarım çok memnundu. Bu memnuniyet ve Nuri Bey'in hastalarıyla olan ilgi ve alakasıda beni etkiledi ve kendisinden çok memnunum.