Güncelleme yapmak istedimBirinci ayımı doldurdum. Şişlikler hala var tabi kalın ciltli olduğum için. Ama şimdiden burnumun şeklini çok seviyorum. Ağrım sızım yok sadece burun mukozam biraz kuruyo burası aşırı soğuk olduğu için. Deniz suyuna abanıyorum ben de bol bol. Çok doğal görünüyo şu an. Görenler sende bi güzellik var ama ne olduğunu çözemedim diyo özellikle revizyon düşünen arkadaşlar varsa her türlü sorularını yanıtlayabilirim bu süreçle ilgili.
Yen'i gördüm ya iş yoğunluğu nedeniyle buraya çok uğraşamadım Harika olmuş çok beğendim :) bayıldımmm :) herşey gönlünce olsun geçmiş olsunŞişlikler bi önceki deneyimime göre minimum 6 ay sürüyor ama ilk iki ayda büyük oranda iniyor. Sadece tam olarak oturması hatlarının belli olması 6 ayı buluyor. Özelden atıyorum.
Ne demek canım mutlu olmana çok sevindim :) benim indi şişlik 3. Ayım kalmadı denilecek kadar az hafif burun ucunda var çok şükür burnuşumla çok mutluyum ben :))) az sabır gerekiyor gözle görülüe derece iniyor her geçen gün zaten motive oluyor insanCanım bnim teşekkür ederim senin de gayretlerin sayesindeönden de biraz insin tam süper olcak. Seninki ne durumda şişlikler indi mi iyice memnun musun?
Ne demek canım mutlu olmana çok sevindim :) benim indi şişlik 3. Ayım kalmadı denilecek kadar az hafif burun ucunda var çok şükür burnuşumla çok mutluyum ben :))) az sabır gerekiyor gözle görülüe derece iniyor her geçen gün zaten motive oluyor insanşimdi burun ucunda hassastır senin benim hassasiyet bile gitti :)
Kusura bakmayın yeni girebildim. Benim de eğrilik vardı ve revizyon ameliyatı oldum ben de. Şu an herhalde 3. aya doğru gidiyorum. Çok şükür bir eğilme bükülme yok :) memnunum sonuçlarımdan bu haliyle bile. Ki Nihat bey benim şişliklerimin 9 aya kadar devam edeceğini cildimin kalın olduğunu söyledi. Ona rağmen hem nefes açısından hem şekil açısından gayet iyi :)
Kusura bakmayın yeni girebildim. Benim de eğrilik vardı ve revizyon ameliyatı oldum ben de. Şu an herhalde 3. aya doğru gidiyorum. Çok şükür bir eğilme bükülme yok :) memnunum sonuçlarımdan bu haliyle bile. Ki Nihat bey benim şişliklerimin 9 aya kadar devam edeceğini cildimin kalın olduğunu söyledi. Ona rağmen hem nefes açısından hem şekil açısından gayet iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?