- 18 Kasım 2013
- 40
- 34
- 38
Merhaba arkadaşlar, bundan üç yıl önce ilk ameliyatımı hiç araştırmadan bulduğum ilk doktora yaptırdım. Kapalı olarak yapıldı. Burnum ciddi anlamda kalın derili olduğu için zor mosmor ve aşırı şiş bir ameliyat sürecim oldu. Ameliyattan hemen sonraki hali gözüme büyük gelmişti zaten fakat 6 ay içinde burun ucumda düşme oldu. Birinci yılım dolduğu andan itibaren yeni doktor araştırmaya başladım en sonunda 2 ay önce burada çok sevilen bir doktora gittim ve burnumun kalın derili olmasından ötürü güzel bir burun olmayacağını, böyle kalmasının bile daha iyi olduğunu söyledi. Tam hayal kırıklığı ile beklerken Nihat beyi buldum(sevgili umutluu sayesinde). İlk ameliyatımın aksine yüzümde morluk hiç olmadı, şişlik de ilk hafta hafifçe oldu ve geçti. Ameliyat öncesi ihtiyaç halinde kaburgadan ya da kulak arkasından kıkırdak alması konusunda anlaşmıştık fakat çok şükür gerekmedi(ki bu konuda doktorlarınızın önerilerine teknik açıdan güvenin bence) Onun dışında en büyük korkum tamponların çıkmasıydı çünkü ilk ameliyatta tamponlar çıkarılırken bildiğiniz ağlamıştım, ama tamponlarda hiç acı çekmedim sadece acayip tırstım boş yere :) Dikişlerim 10. gün alındı. Nihat bey ameliyat sonrası hastanın durumuna göre tamponları, dikişleri ve bantları alıyor yani bu herkeste aynı zamanda olmayabiliyor. Şu an ameliyatımın 14. günündeyim ve bantlarım dün çıktı. Şu anki halinden gayet memnunum şişlik olmasına rağmen. Ki inince daha da iyi olacağına eminim. Sonuç olarak Nihat Bey işinin ehli bir doktor ve herkese öneriyorum çevremdeki. Gelişme oldukça güncelleme yapmaya çalışacağım.