Dr. Nazım Durak Hasta Yorumları (Meme Estetiği Ameliyatı)

Bir arkadaşım burun estetiği olmak için gitti o esnada göğüs estetiği olmuş başka biri ile tanıştık kontrole gelmişti. Fakat göğüsleri gayet güzel görünüyordu giyinik olmasına rağmen :) Nazım Durak'ın yaşı biraz ilerlemiş fakat ben bu tür ameliyatlarda tecrübenin önemli olduğunu düşünüyorum. Gayet güzel ikna edici konuştu.. neyse göğüs değil ama arkadaşım burun ameliyatı oldu ve burnu harika oldu. Benim doğal olarak iyi olduğundan gerek duymadım :)

Arkadaşlar merhaba Bende 1 yıl önce novita Hastanesi'nde Nazmi duraka karın gerdirme ve göğüs estetigi oldum. Ben ödeme için parayı götürdüm bana gün vermesi gerekirken apar topar karnım tokken 10 dk içinde ameliyata aldı. Ne olup bittiğini anlamadım şoktaydim tabiki göğusumde guzellesicek diye heyecanlıydım. Ameliyat masasında doktor yardımcısi bana en son ne zaman yemek yedin diye sordu gelirken dedim karnım tok dedim. Şaşırdı karnın tokken ameliyata alamayiz dedi bende Nazmi beyin onayı var deyince tamam dedi. Göğusume koyucakları silikonu daha önce görmedim göstermediler. Ameliyattan çıkarken gogusum çok güzel gorunuyodu. Normal esnek destekli bir sütyen vererek beni eve gönderdiler. 1 ay kullandım sütyeni ve 4 ay sonra göğüsümün sarktigini yumuşak oldugunu ve biri diğerinden farklıydı. Nazmi beyi aradım muayneye gel dedi gittiğimde 2.kez ameliyata alıcaz dedi 2 bin lira istedi. Bende parayı bulamayınca Nazmi bey yeni taşındigi ofisine davet etti, normal muayene odasinda beni canlı canli gözlerim açıkksn sadece göğüsüme uyuşturucu iğne vurarak riskli bir ameliyata aldı. Ameliyat bitti Gine 10 dakika sonra eve gönderdi. 2 ay sonra tekrar göğüsümün sarktığını ve bir tanesinin büyük olduğunu fark ettim. Tekrar Nazmi beyi aradım ve Gine muayneye çağırdı gittim. Bu seferde sol göğüsümde fazlalık olduğunu söyleyip tekrar canlı bir şekilde ameliyata aldı. Eve gönderdi her defasinda gittiğimde Nazmi beye neden beni sürekli kesiyorsun ve neden hâlâ gogusum sarkık, neden silikon çok küçük diye sordum. Bana sana dünyanın en güzel gogusunu verdim diyerek kızıyo. Ne hikmetse 85-95 beden sütyen takarken 75-70 bedene düştüm. Ne hikmetse göğüsüme 285 CC bir silikon koymuş buda göğüsümu doldurmayıp dikleştirmediği için sürekli göğüsumu kesiyo.Allaha şükür elma gibi göğüsün kaldı. Keşke elma gibi sert olsayd8 da yoğurt gibi cıvık olmasaydı. Yani anliycağınız psikolojim düzelsin diye silikon taktırdim göğüsüme ama psikolojim bozuldu. Novita estetiği Nazmi durakı tavsiye etmiyorum şimdi yeniden para toplayıp başka bir doktora göğümü düzelttirmeye çalışıcam. Göğüsümdekii izleri nasıl iyileştiriceğimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…