Son zamanlar baya durgun burasi..
Ada09 noldu acaba? Ses çikmadi, insallah hersey yolunda gitmistir yaa
geçmiş olsun ada=)
ücret nasıl göğüs büyütme ameliyatlarında naci beyde?
bana 6000-7000 dedi sekreteri muaynehanede oda?
çok fazla değilmi ya?
birde güvenlmi muyanehane?
herşey dahil sende kaçtı canım sadece göğüs ameliyatı yani?
lütfen bilgi ver çok önemli bende düşünüyorumda=)
şimdiden teşekkürler öptümm
sevgiler=)
bergdorf güzelim benimde ameliyat tarihine denk geliodu ama ne hikmetse olamamistim stressden galiba.naci beye sormustum birsey olmaz ameliyati engelmez demisti.yani adetliyken ameliyat olmakta hicbir sakinca yok.kızlar ya benim adetim ameliyata denk gelebilir mafoldumben ameliyata engel bi durummu bu? biraz düzen özürlü olduğu için adetim eminde olamıyorumki..
bergdorf güzelim benimde ameliyat tarihine denk geliodu ama ne hikmetse olamamistim stressden galiba.naci beye sormustum birsey olmaz ameliyati engelmez demisti.yani adetliyken ameliyat olmakta hicbir sakinca yok.
Kalemcim iyilesme sürecinin sorunsuz geçmesine sevindim.. güneslensen fln acaba o izler daha da siliklesmez mi? Yoksa ters tepip günes kalici hasar mi birakiyor.. simdi ocak sonunda ameliyat olsam yazin denize girip güneslenmek problem olmaz mi acaba?
Birde kizlar bu ilk bi kaç günlük sknti, kollari kullanama ne derece acaba? Ben yalniz gelmeyi düsünüyorum Istanbula.. ailemden habersiz ameliyat olucam eh haliyle hergün telefonla görüsmem lazim, heralde bir telefonu tutamayacak kadar vahim degildir durum? Yada bir yemek yiyemiyecek kadar?
Kalemcim iyilesme sürecinin sorunsuz geçmesine sevindim.. güneslensen fln acaba o izler daha da siliklesmez mi? Yoksa ters tepip günes kalici hasar mi birakiyor.. simdi ocak sonunda ameliyat olsam yazin denize girip güneslenmek problem olmaz mi acaba?
Birde kizlar bu ilk bi kaç günlük sknti, kollari kullanama ne derece acaba? Ben yalniz gelmeyi düsünüyorum Istanbula.. ailemden habersiz ameliyat olucam eh haliyle hergün telefonla görüsmem lazim, heralde bir telefonu tutamayacak kadar vahim degildir durum? Yada bir yemek yiyemiyecek kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?