• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Mustafa Karaca

jessie0034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2020
20
0
1
Merhaba, doktor Mustafa Karaca'ya ameliyat olan var mi ? Eger var sa doktor sizi dinlerken istediklerinizi nasil değerlendiriyordu ? Ameliyattan once ki görüşme kısmıyla ilgili yasadiklarinizi paylasirmisiniz ?

Ya çok tatlı dilli de hiç güven vermiyor görüşmede kısaltma konusunda. İnstagramda ince derili hastalarda, projeksiyon azaltması yaptım yazdığı burunların çoğunda projeksiyon azalması yok(burun ucunun öne doğru uzunluğu-kısalığı). Ben bunu gösterdiğimde bu işin garantisi yok bak bu fotoğraflarda da kısalma olmamış mesela dedi, oraya daha farklı yazmış olmasına rağmen. Burnu güzel şekillendiriyor onun dışında ama projeksiyon azaltması yapmayacaksan. Bu işlemi yapmaya kalktığında bocalıyor bence.

Ya çok tatlı dilli de hiç güven vermiyor görüşmede kısaltma konusunda. İnstagramda ince derili hastalarda, projeksiyon azaltması yaptım yazdığı burunların çoğunda projeksiyon azalması yok(burun ucunun öne doğru uzunluğu-kısalığı). Ben bunu gösterdiğimde bu işin garantisi yok bak bu fotoğraflarda da kısalma olmamış mesela dedi, oraya daha farklı yazmış olmasına rağmen. Burnu güzel şekillendiriyor onun dışında ama projeksiyon azaltması yapmayacaksan. Bu işlemi yapmaya kalktığında bocalıyor bence.
Anladım tesekkurler , ben revizyon olucagim. Burnum çok kucuk hatta kıkırdak ekleyecek.

Kozlar ben Emre İlhan ve barış Çakır arasında kaldım nazım çerkes için de çok kötüyorum var okuyunca tereddütte kaldım ama görüşmeye gideceğim

Kozlar ben Emre İlhan ve barış Çakır arasında kaldım nazım çerkes için de çok kötüyorum var okuyunca tereddütte kaldım ama görüşmeye gideceğim

Unlu olan ve yurtdisindan hastaları çok olan doktorlar malesef çok pahalı fiyat veriyorlar .

Nazim Cerkes çok fazla fotograf paylasmamis o yüzden hiç bir bilgim yok onun hakkinda

Ben de muayene oldum. Çok dikkatli bir doktor. Burnumda bu yaşıma kadar görmediğim kusurları gördü. Ama o kadar çok işlem saydı ki.. Primer yapacağı ameliyat için bir sürü kıkırdağı oraya koyarız böyle olur şöyle olur dedi ama sonuç için güzel olacağına dair bir güvence vermedi hatta sonrasında kalan kusurları için dolgu falan yaparız dedi. Bilemedim belki de olması gereken o. Sonuç olarak ben başka birinde karar kildim

Ben ona ameliyat oldum ama göz kapak. Memnunum kör kalmadım narkoz istemedim canlı canlı beni kesti 😂 Burnum ise revizyon ameliyatı oldu 2016 . Kalın deri ve 3üncü ameliyatım. Seneler geçtikçe ufak tefek çökmeler oldu ama genel anlamda memnunum. Eskiden burnum yüzünden dışarı çıkamıyordum şimdi ise insanlar burnum güzel olduğunu acaba estetik mi diye soruyorlar 😊 Korkmayın ... Doktorum Nuri Soysal bu arada . Barış Çakır ve bir sürü başka doktorlar benden vazgeçti bu arada. Düzelmez kabullen demişlerdi. Çok ağlamıştım . Emre İlhan çokta istemedi . Güzel sonuç alamazsın dedi .

Unlu olan ve yurtdisindan hastaları çok olan doktorlar malesef çok pahalı fiyat veriyorlar .

Nazim Cerkes çok fazla fotograf paylasmamis o yüzden hiç bir bilgim yok onun hakkinda
Nazım çerkes online randevu 500 TL yuz yüze randevu 800 TL :) ameliyat fiyatını sormadım bile 😂😂 akademik donanımlı bir doktor olabilir tamam ama sonuçta mutsuz hastaları da olan bir doktor . Bu fiyatlar nedir yanı anlamıyorum

Ben ona ameliyat oldum ama göz kapak. Memnunum kör kalmadım narkoz istemedim canlı canlı beni kesti 😂 Burnum ise revizyon ameliyatı oldu 2016 . Kalın deri ve 3üncü ameliyatım. Seneler geçtikçe ufak tefek çökmeler oldu ama genel anlamda memnunum. Eskiden burnum yüzünden dışarı çıkamıyordum şimdi ise insanlar burnum güzel olduğunu acaba estetik mi diye soruyorlar 😊 Korkmayın ... Doktorum Nuri Soysal bu arada . Barış Çakır ve bir sürü başka doktorlar benden vazgeçti bu arada. Düzelmez kabullen demişlerdi. Çok ağlamıştım . Emre İlhan çokta istemedi . Güzel sonuç alamazsın dedi .
Özelden paylaşmanız mümkün mü acaba çok tereddütte kaldım, internette paylaşım yok yardımcı olur musunuz çok korkuyorum ama burnumla mutsuzum emin olmak istiyorum..ben ilk ameliyatımı oldum sağ profil idare eder sol profilim berbat 😔 revizyon şart korkudan yıllarca erteledim,yardımcı okursanız çok sevinirim

Doktorunuzu instagramdan bulamadım. Özelden adresini atar mısınız ?

Back