Dr. Murat üstündağ’mı yoksa Dr eyüp bozkurtmu?

Ben 2 ay once Murat Ustundag a ameliyat oldum. Et aldirdim ve icten kikirdak egriligi vardi (gozle gorulmeyen). Birde Hafif kemerim vardi. Olmusken estetikte olsun dedim ve Simdilik cok memnunum. Istedigim gibi dogal bir burun oldu. Ameliyat sureci cok rahat gecti ve cok ilgilendiler.

Cok tesekkür ederim azra00 cevap verdiğin icin. Rica etsem sadece burnunun eski ve yeni halini gösterebilirmisin? Merak ettim sonucu

Merhaba ben de murat beyi araştırıyorum bana da burnunuzu atabilir misiniz rica etsem?

Merhaba, ben Eyüp Bozkurt'a gecen ay ameliyat oldum. Burun ucum oldukca genişti ancak sadece toparlayacak şekilde ucunu birazcik inceltti, incecik yapmadi. Eger ucu cok fazla inceltirse ilerde kikirdaktan dolayi burun ucunda kesin düşme olacagini söyledi. Gördüğüm kadarıyla Murat bey en kalin burun uçlarini bile incecik yapıyor, Murat beyi de ameliyattan sonra keşfettim ve ona mi olsaymisim diye bi dusundum. Ancak dedigim gibi burunları cok incelttigi icin sonra düşüyor mu diye meraktayim. Eyup bey tam olabilecek en dogal burnu yapiyor ama, onu soyleyebilirim. Dedigi gibi degismeden degisim yapiyor. O yuzden kararin nasil burun istedigine gore degisir bence. Burnu cok kucultsun inceltsin istiyorsan Murat bey, en dogal duracak sekilde burnu biraz toparlasin diyorsan Eyup bey derim.

Cok tesekkür ederim mesaj icin sediys,
Burnunun eski ve yeni halini görebilirmiyim rica etsem?
Bende eyüp bey icin randevu aldim.
Bakalim nasil olacak burnum...
Egrilik var o giderse yeterli benim icin
Bide nekadar ödedin? Merak ediyorum acikcasi, bana özel bir fiyat yaptilar sanki
Yurt disindan gidenlerden fazlasiyla aliyorlar gibi geldi bana..

Merhaba Azra sonucundan hala memnunmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…