- 25 Kasım 2019
- 5
- 0
- 6
- 29
- Konu Sahibi Pamuksekerli2727
Selam arkadaşlar, burun ameliyatı olmak istiyorum, bu iki doktor arasında kaldım, kime gideceğimi bilmiyorum.
Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 2 ay once Murat Ustundag a ameliyat oldum. Et aldirdim ve icten kikirdak egriligi vardi (gozle gorulmeyen). Birde Hafif kemerim vardi. Olmusken estetikte olsun dedim ve Simdilik cok memnunum. Istedigim gibi dogal bir burun oldu. Ameliyat sureci cok rahat gecti ve cok ilgilendiler.
Dm den atiyorum :)Cok tesekkür ederim azra00 cevap verdiğin icin. Rica etsem sadece burnunun eski ve yeni halini gösterebilirmisin? Merak ettim sonucu
Merhaba ben de murat beyi araştırıyorum bana da burnunuzu atabilir misiniz rica etsem?Ben 2 ay once Murat Ustundag a ameliyat oldum. Et aldirdim ve icten kikirdak egriligi vardi (gozle gorulmeyen). Birde Hafif kemerim vardi. Olmusken estetikte olsun dedim ve Simdilik cok memnunum. Istedigim gibi dogal bir burun oldu. Ameliyat sureci cok rahat gecti ve cok ilgilendiler.
Dm den gonderdimMerhaba ben de murat beyi araştırıyorum bana da burnunuzu atabilir misiniz rica etsem?
merabaaa :) bende murat beyi takip ediyorum, ne kadar ameliyat oldunuz sizDm den gonderdim
Merhaba Azra sonucundan hala memnunmusunBen 2 ay once Murat Ustundag a ameliyat oldum. Et aldirdim ve icten kikirdak egriligi vardi (gozle gorulmeyen). Birde Hafif kemerim vardi. Olmusken estetikte olsun dedim ve Simdilik cok memnunum. Istedigim gibi dogal bir burun oldu. Ameliyat sureci cok rahat gecti ve cok ilgilendiler.