Cilt Bakımı Ürünleri Dr. Murad'la Lancome arasında fark var mıdır?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kesıınlıkle elındekı urunu bıtır . yarım bırakma hayatım bak sımdı
benım favorım ve kullandıgım deborah milano cleanskin jel:18 tl gercektn gusel bır urun

teşekkür ederim tatlım o elimdeki ürün 8 ay gider gibi duruyo çünkü murad daha bitmedi 6. ayda bu lancome ondanda büyük =) ama denicem çoook teşekkür ederim.

bu konuda cok sanslısınız msallah ama kımının yuzu vardır kı aksam yıkar yatar sabah kalkar kapkara mesela benım esımın oyle . sanki arınmıyor gıbı .. herseyın naturelı cok gusel tabıkı ....

ne güzel demek ki ihtiyacınız olmamış allah yaşatmasın sivilceli ve cabuk siyah noktalanan bi cilt.yapı meselesi.

Benim üniversite de bir arkadaşım vardı.
Suratı sivilce doluydu ve siyah noktalar tabiki.
Neler denedi daha da mahvetti.
En sonunda bir komşumdan öğrenmiştim.
Diş macunu...
2 aya kurtuldu hiçbişey kalmadı suratında.

Tabiki öyle naturellik gibisi yok.
Benimde saç derim sorunlu egzama var. ne yaptıysam kurtulamadım.
Saç şampuanım değişmeye görsün.
Bununda tedavisi yok gibi birşey...

Tabiki öyle naturellik gibisi yok.
Benimde saç derim sorunlu egzama var. ne yaptıysam kurtulamadım.
Saç şampuanım değişmeye görsün.
Bununda tedavisi yok gibi birşey...

neler denedınız nasıl bır rahatsızlık bıraz bılgı verebılır mısınız *

neler denedınız nasıl bır rahatsızlık bıraz bılgı verebılır mısınız *

Saç derim kabuk kabuk soyuluyor. Çok kaşınıyor bende duramıyorum bu sefer yara oluyor.
Kepekler artık siyah giydirmiyor yani.
Kaç kez dr kapısı aşındırdım ilaçlar şampuanlar denettirdi ama işe yaramadı
bende en son marka ismi vermiyim bir şampuan denedim çok iyi geldi. eskiye oranla iyi duruyor en azından..

sadece sunu soylemek ısterım ıcerık bakımından cok ıyı ve dunya markası olan bırcok urun bana yaramıyor ama oldukca makul fıyatlı olan bır ürün bebek gıbı yapıyor yuzumu. hele kı hamılelıkte kozmetık kullanırken cok dıkkatlı olmak zorunda oluyor ınsan .. bana yarayan baskasına yaramıyor bunu da goz onune almak lazım ..

marka nıye vermıyosun kız ... etrafımızda ıhtıyacı olan varsa solerız de alır

Cildi temizlemek için neden kimyasal kullanılıyor ki? Adı üstünde temizlik.

Maden suyu, buharla temizlik, papatya suyu v.s bunlar cildi temizlemde ve sivilcelerle mücadelede işe yarıyor.

Sivilce yaralarini nasil yok edebiliriz? Cenemde stresten cikmayan sivilce kalmadi, olan cildime oluyor
Bildiginiz bi yöntem varsa paylasin ve bizi kurtarinnn :)

kesıınlıkle elındekı urunu bıtır . yarım bırakma hayatım bak sımdı
benım favorım ve kullandıgım deborah milano cleanskin jel:18 tl gercektn gusel bır urun

merhaba bu üründen biraz bahsedermisiniz dogalmı?makyajı iyi temizliyormu?vs birde watsında varmıdır tşk

dr murad adından da anlaşılacağı üzere bir doktorun markası.hatta dünya çapında bir doktorun.lancome ise sadece kozmetik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…