T tobe83 Guru Kayıtlı Üye 3 Aralık 2010 63 3 296 Bursa 2 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi tobe83 #1 doktor ve silikon hakkında merak ettiğiniz bir konu varsa yardımcı olurum. ben 1 yıl oldu yaptıralı cok memnum cok doğal oldular
doktor ve silikon hakkında merak ettiğiniz bir konu varsa yardımcı olurum. ben 1 yıl oldu yaptıralı cok memnum cok doğal oldular
dertli_24 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2011 328 27 123 Bursa 7 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tobe83 #2 tobe83 .!.: doktor ve silikon hakkında merak ettiğiniz bir konu varsa yardımcı olurum. ben 1 yıl oldu yaptıralı cok memnum cok doğal oldular Genişletmek için tıkla... bende istiyorum da korkuyorum ameliyat sonrası çok agrı oluyor mu? işe dönüş kaç gün de olur yardımcı olur musun? bursDA MISIN
tobe83 .!.: doktor ve silikon hakkında merak ettiğiniz bir konu varsa yardımcı olurum. ben 1 yıl oldu yaptıralı cok memnum cok doğal oldular Genişletmek için tıkla... bende istiyorum da korkuyorum ameliyat sonrası çok agrı oluyor mu? işe dönüş kaç gün de olur yardımcı olur musun? bursDA MISIN
A adoo Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2014 31 2 18 34 Sakarya 17 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tobe83 #3 bende istiyorum ama endişelerim var bazı göğüsler gerçekten süperler bazıları ise tam bir fiyasko. dr cok önemli insan anotomisini çok iyi bilmeli
bende istiyorum ama endişelerim var bazı göğüsler gerçekten süperler bazıları ise tam bir fiyasko. dr cok önemli insan anotomisini çok iyi bilmeli