- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
- Konu Sahibi esmeraldam
-
Teşekkür ederim canım arkadaşım. Inşallah canım......Yeni resimlerde fark bariz ortada canim cektigin acilara deydi
Insallah dahada inceliriz
A çok az kalmış. Hayırlısı olsun. Inşallah herşey gönlünce olur.Evet 3 gün sonra ameliyatı cumartesine
Müthiş heyecan gece sırt üstü yatma egzersiz yapıyorum alışmaya çalışıyorum ben hiç uyuyamam normalde ama alışkanlığı yüzü koyun uyumak ama uzun süre uyuyamayacagim böyle zaten şimdide uyku tutmuyor. Bide 3. Gün 5 saatlik bir yolculuğa çıkmam gerekiyor sormayı unuttum dr sizce çıka bilirmiyimA çok az kalmış. Hayırlısı olsun. Inşallah herşey gönlünce olur.
Şimdiki halin nasıl? Beklentin ne?
Ben de ilk uyudugum zaman hafif yuz ustu hafif yandan yatardim kendimi hic alistirladil sirt ustu yatmaya ameliyattan sonra hemen o pozisiyona alisiyosun zaten cagre yokMüthiş heyecan gece sırt üstü yatma egzersiz yapıyorum alışmaya çalışıyorum ben hiç uyuyamam normalde ama alışkanlığı yüzü koyun uyumak ama uzun süre uyuyamayacagim böyle zaten şimdide uyku tutmuyor. Bide 3. Gün 5 saatlik bir yolculuğa çıkmam gerekiyor sormayı unuttum dr sizce çıka bilirmiyim
Aynen yeterki uyku olsunYeterki uyku olsun
Amelyattan önce bende ağrıdansa sırtüstü uyuyamam diyordum. Ama insan herşeye katlanıyor. Yeterki herşey yolunda gitsin. ;-)
Merbaha Ceylan ben kamuran beyle ameliyat olacagim baska dun alpaslan yazmisim kafam karisti !!! 350cc high profiMerhaba benimde doktorum kamuran bey bu aksam tekrar görüştüm 300cc uygulayacaktır bünyeye en uygunu buymuş boyum 170 kg 57 300cc az mı olur sizce
Merhaba benimde doktorum kamuran bey bu aksam tekrar görüştüm 300cc uygulayacaktır bünyeye en uygunu buymuş boyum 170 kg 57 300cc az mı olur sizce[/QUOTE
ESMERALDAM merhaba. Bu aralar ben de doktor araştırması içindeyim, fikir edinmeye çalışıyorum. Beni izler misin, ameliyattan sonraki halini görmek istiyorum. Güle güle kullan silikonlarını... :)3 aylık
Cuma akşamı Istanbula gittim, 3 aylık kontrolümü foto olarak yapmak istemedim. Kamran beyle yüzyüze görüşmek ve beni muayene etmesi için cuma gelip pazar döneceğim için beni cuma Esteworld de beklemesini rica ettim. Sagolsun kirmadi beni. Mesayisi bitmesine ragmen beni bekledi. Trafik yoğunluğundan baya geciktim. Esteworld'ün transferi maalesef sadece amelyatlar için geçerli olduğunu ve kontrole geldiğimizde bu servisi sunmadıklarından dolayı kendim gittim.
Kontrolüm çok iyi geçti, dr. 3 aylık fotolarımı çekti, ona arada yolladığım fotolardan daha iyi durduğunu söyledi. Asimetri farkı 6 aya kadar biraz daha iyileşeceğini ama % 100 eşit olmayacağını yani illa iki meme ayni olmasini isterseniz sol memeye memebaşından yukari almamiz gerekecek dedi. Bu benim kafama takilmayan bi olaydi zaten bu nedenle ilerde belki düşünebileceğimi ama şu an bununla mutlu olduğumu söyledim. Çok kibar ve çok ince bi insan, adeta dokunmaya çekiniyormuş gibi sevecen biri. Biraz sohbet ederken asistanlarindan memnun kalmadiğimi arada patavatsız cevap aldiğimi belirttigimde kartini verdi ve herşeyi ona tek tek yazmami istedi. Karnimin lipo olmamasina hala kesin kararliydi bunu daha önce cep tende bildirmişti ve bu nedenle bende ısrar etmedim. Başka dr.la görüştüğümü biliyordu, lazerle belki sıkıntısız olabilir ama vaser le tavsiye etmedi. Irtibatta kalmamızı rica etti.
Kontrolümün iyi geçmesi beni rahatlattı.
Lazer lipo için görüşmem ve gelişmeleri başka konuda bildereceğim.
Yeni 3 aylik foto yüklüyorum :)
Çok teşekkür ederim, bakabilirsin :)ESMERALDAM merhaba. Bu aralar ben de doktor araştırması içindeyim, fikir edinmeye çalışıyorum. Beni izler misin, ameliyattan sonraki halini görmek istiyorum. Güle güle kullan silikonlarını... :)
Aldım, bakabilirsinizrica etsem beni de izlemeye alır mısınsız fikr edinmek istiyorum bu doktoru duşunuyorum bende
tşkrlr harika olmuş ne kadar surede normale dondu yani ameliyat sonrası. bunlar ne kadar sure sonrası ay soramadım bile :)Aldım, bakabilirsiniz
Fotolarım bu haftadan yani 4 aylik hali. 1 ay geçince gayet iyileşiyor ama şu an 4 aylik ve yinede tam yumuşamadı. Protezlerin inmesi 3 ayı buldu bende.tşkrlr harika olmuş ne kadar surede normale dondu yani ameliyat sonrası. bunlar ne kadar sure sonrası ay soramadım bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?