• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Kamran Efendioğlu Meme Estetiği, Sonunda karar verdim

operasyon ne oldu ben de 10 gün sonra olacağım sonuçları merak ettim iyi misin :)
Canim cok guzel gecti cok sukur 10 gun oldu tam olali atlattim bile :):) darisi basina insallah doktorumdan inanilmaz memnun kaldim muthis birisi tam istedigim gibi oldu 335 damla takildi cok sukur mutluyum insallah seninde boyle olur canim benim..

Canim cok guzel gecti cok sukur 10 gun oldu tam olali atlattim bile :):) darisi basina insallah doktorumdan inanilmaz memnun kaldim muthis birisi tam istedigim gibi oldu 335 damla takildi cok sukur mutluyum insallah seninde boyle olur canim benim..
Güle güle kullan :)
ameliyat sonrası acı çektin mi çok?
Ben en çok ondan korkuyorum :(

Ben en çok ondan korkuyorum :KK43:
Canim cok tesekkur ederim. darisi basina insallah.ilk gun tabii agri oluyor.ama o senin bunyenede bagli nekadar dirayetlisin bilmiyorum agri esigin dusuk mu benim canim tatliydi galiba ilk kez ameliyat oldum bide.ilk iki gunu atlattin mi misss :) zaten ilk gunden itibaren giderek hizla azaliyor agrilar sancilar memislerine baktikcada unutuyosun :)

Canim cok tesekkur ederim. darisi basina insallah.ilk gun tabii agri oluyor.ama o senin bunyenede bagli nekadar dirayetlisin bilmiyorum agri esigin dusuk mu benim canim tatliydi galiba ilk kez ameliyat oldum bide.ilk iki gunu atlattin mi misss :) zaten ilk gunden itibaren giderek hizla azaliyor agrilar sancilar memislerine baktikcada unutuyosun :)
işte benim de canım acayip tatlı bundan 5 ay önce kepçe kulak ameliyatı oldum normalde lokal olması gereken ameliyatı genel anestezi olmak istedim o kadar korkağım yani:) Ama bir şeyler göze almadan da istediğin şeye kavuşamıyorsun. umarım benim de zor geçmez çok sağol :)

Geçmiş olsun arkadaşım. Ne kadara mal oldu, ben de 1-2 ay içinde yaptırıcam da ☺️

Güle güle kDr.un :)
Canım burdanda tsk etmek istiyorum, benimle çok ilgilendin. Dr.un dediğin gibi çok iyi biri. Bende senin kadar mutluyum. Ben kendisine memem öyle olsun yada böyle olsun demedim. Nasil olsun istersiniz dedi, dedim şu eğildiğimdeki boşluklar dolsun yeter bana. Bana asimetrimden dolayı bir tarafa 360 cc diğerine 375 cc takmış. Biri ultra high diğeri high. Anca bu şekilde eşitleyebilmiş, çok uğraştım dedi, sağolsun. Ben hem hastaneden hem hemşerilerden hemde dr.dan çok memnun kaldım. Çok sağol Hostesin Kirmizi Fulari Hostesin Kirmizi Fulari cum.

Canım burdanda tsk etmek istiyorum, benimle çok ilgilendin. Dr.un dediğin gibi çok iyi biri. Bende senin kadar mutluyum. Ben kendisine memem öyle olsun yada böyle olsun demedim. Nasil olsun istersiniz dedi, dedim şu eğildiğimdeki boşluklar dolsun yeter bana. Bana asimetrimden dolayı bir tarafa 360 cc diğerine 375 cc takmış. Biri ultra high diğeri high. Anca bu şekilde eşitleyebilmiş, çok uğraştım dedi, sağolsun. Ben hem hastaneden hem hemşerilerden hemde dr.dan çok memnun kaldım. Çok sağol Hostesin Kirmizi Fulari Hostesin Kirmizi Fulari cum.
Canim benim ben kendim kadar mutluyum sende bukadar memnun kaldigin icn ve sahane otesi olduklari icin coksukurrr gule gule kullan cok sukur ki hersey yolunda gtti sende mutlu oldun :) ben ep destek tam destek :):)

Merhaba,
Siz de Kamran beye mi ameliyat oldunuz? Bir de ilk yazınızda 275 olacağını daha büyük olamayacağını söyledi doktorum demişsiniz, ama burda 335 oldu yazmışsınız, aynı doktor mu 275 diyende acaba? bende Kamran beye muayene oldum. bana 255 cc olacağınız daha büyük sıgmayacagını kötü duracagını söyledi.

Merhaba evet kamran bey başta istemedi fakat kafasına göre hareket eden bir doktor değil sığabilecek olan en büyük proteZi yerlestirmesini istedim ve öyle de yaptı . O görüntü ve sağlık açısından çok büyük olmasının taraftarı olmadı yalnızca .

Gördüğüm kadarıyla benim boy ve kiloma yakın kişilere oldukça büyük protezler koymuşlar,demek ki umutsuz değilim:)

Canim benim ben kendim kadar mutluyum sende bukadar memnun kaldigin icn ve sahane otesi olduklari icin coksukurrr gule gule kullan cok sukur ki hersey yolunda gtti sende mutlu oldun :) ben ep destek tam destek :):)
Kızlar selam, Esteworld'den Menun kaldınızmı peki?? Ben de Kamran beye yaptırmak istiyorum göğüslerimi ve 21 mayıs için görüşme tarihi aldım lütfen beni izleyebilirmisiniz sonuçları görmek isterim, sevgiler. :KK15:m

Mer

Back
X