• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Kamran Efendioğlu Meme Estetiği, Sonunda karar verdim

Hostesin Kirmizi Fulari

Asteria ☀️🌙🔮
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,
Çoook uzun zamandan beri estetik olmak istiyorum fakat hiç cesaretimi toplayamıyordum.
Bugun aradım ve goruşemeye gıtmek istediği
Bu çarşamba kontrol olacağım umarım cesaretim kırılmaz..
Doktor hakkında fikri olan var mıdır ? Ablam gibi olan birisi 3 ay önce 275 cc kas altı yaptırdı şuan kendisi çok memnun. Ben biraz daha büyük yaptırmak istiyorum, işimi gücümü iznimi, cesaretimi, maddi olarak kendimi hazırladım sayılır ve okadar düşündüm ki inciğini cinciğini artık uyku uyuyamıyorum :KK69:
tecrübeli olan arkadaşlarımdan abla saydıklarımdan fikirler ve öneriler beklıyorum..
Boyum 163, kilom 49 350 cc istiyorum ama abartlı olmasından korkuyorum yaptıranlardan fıkır beklıyorum :KK23:
24 yaşındayım, çevremdeki bazı kışıler cok erken bekle dıyor cocuk sahıbı degılım bekarım, ama bunu ne evlılık ıcın nede bır başka duşunce ıcın ıstıyorum. Tamamıyle kendımı mutlu edebılmek psıkolojımı ıyı hıssetmek ıcın..
fıkırlerını paylaşanlara şimdiden zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

Benim ki iki aylık 27 yaşındayım 158 boy 46 kiloyum.. minyonum benim de 325 cc oldu 325 ya da 375 öne doğru büyütecek miktarı yaklaşık aynı çapları farklı sadece.. öne fazla olmasını istiyorsan ultra high iste Dktorundan ya da bilgi edin bu konuda. Dr hakkında bilgim yok açıkcası..

Canım ben 163 boy 48 kilo ile yaptırdım. meme dokum sıfır olduğu için 325 cc ancak sığabildi. Eğer meme dokun varsa 350 çok güzel olur ama fazlası vücudunda sırıtır. Bu arada ben de 25 yaşındayım. Geçtiğimiz temmuz ayında yaptırdım, memnunum.
Canim oncelikle cok tesekkur ederim onerilerin icin, 350 olmasini bende cok istiyorum cok heycanliyim insallah saglkkla atlatirim..

C
Benim ki iki aylık 27 yaşındayım 158 boy 46 kiloyum.. minyonum benim de 325 cc oldu 325 ya da 375 öne doğru büyütecek miktarı yaklaşık aynı çapları farklı sadece.. öne fazla olmasını istiyorsan ultra high iste Dktorundan ya da bilgi edin bu konuda. Dr hakkında bilgim yok açıkcası..
Cok tesekkur ederim
Canim bu konuyu konusucam bilmiyordum

Benim bir ay oldu..boyum 158 kilom 48 ile yaptirdim..bana 350 cc high yuvarlak konuldu.önceleri baya büyük geliyordu ama simdi gözüme ufak gibi geluyor, ama sanirim gözüm alistigi icin böyle
Ya goz alisiyor
Demekkiii :) ya da seneler sonunda bize az geliyor olabilir cok tesekkur ederm canim insallah hersey yolunda gider..

canım öncelikle kararın hayırlı olsun. bende de kas altı 350 cc kullandı doktor. beni izlersen fotoğrafımı görebilirsin.
ben şimdiye kadar bu forumda hiç abartı bir göğüs görmedim. o yüzden korkma, Türkiye'de abartı göğüsler yapmıyor doktorlar.
ne istediğini doktora en iyi fotoğraflarla anlatabilirsin. Görüşmeye giderken bir fikir vermek açısından bunu yapabilirsin. Cc lere çok ta takılma. Her cc ölçüsü herkeste farklı duruyor

benım boy 165 kılo 50..300 cc takıldı.sporcu oldgum ıcın cok buyk ıstemedım kas altı yapıldı..suan 4 ayım gayette ırı duruyorlar...aslında senın meme dokuna baglı bırazda sen 350 ıstersın ama vucudun 325 ancak okabul ederse doktorda fazla zorlayamaz dıye dusunuyorum herkese cc ler farklı duruyor.. ee tabı bızde sımdıye kadar meme yoktu yaptırıncada buyuk olsun dıye can atıyoruz halıyle ... :))) hayırlısı olsun umarım ıstedgın gıbı olur artık aramıza katılırsın :)

canım öncelikle kararın hayırlı olsun. bende de kas altı 350 cc kullandı doktor. beni izlersen fotoğrafımı görebilirsin.
ben şimdiye kadar bu forumda hiç abartı bir göğüs görmedim. o yüzden korkma, Türkiye'de abartı göğüsler yapmıyor doktorlar.
ne istediğini doktora en iyi fotoğraflarla anlatabilirsin. Görüşmeye giderken bir fikir vermek açısından bunu yapabilirsin. Cc lere çok ta takılma. Her cc ölçüsü herkeste farklı duruyor
Cok tesekkur ederim canim cok haklisin turkiyede bende pek rastlamiyorum aslinda.hemen seni izliyorum cok cok tesekkurler

Yaş33 boy1.65 kilo 55 .sol 275 sağ 300 çok memnunum.tarz meselesi ama ben en çok 325cc beğeniyorum bizim boy ve kilolarda olanlar için.ama 375 400 hepsi çok güzel sadece benim en beğendiğim boyut 325 kesinlikle

kızlar hepinize cok tesekkur ederım cevapklarınız ve guzel onerılerınız fıkırlerınız ıcın..

Yaş33 boy1.65 kilo 55 .sol 275 sağ 300 çok memnunum.tarz meselesi ama ben en çok 325cc beğeniyorum bizim boy ve kilolarda olanlar için.ama 375 400 hepsi çok güzel sadece benim en beğendiğim boyut 325 kesinlikle

aynı fıkırdeyım canım..

benım boy 165 kılo 50..300 cc takıldı.sporcu oldgum ıcın cok buyk ıstemedım kas altı yapıldı..suan 4 ayım gayette ırı duruyorlar...aslında senın meme dokuna baglı bırazda sen 350 ıstersın ama vucudun 325 ancak okabul ederse doktorda fazla zorlayamaz dıye dusunuyorum herkese cc ler farklı duruyor.. ee tabı bızde sımdıye kadar meme yoktu yaptırıncada buyuk olsun dıye can atıyoruz halıyle ... :))) hayırlısı olsun umarım ıstedgın gıbı olur artık aramıza katılırsın :)

cnm merhaba bende 1.63 kilo 49 aynıyız.. kas altı 375 cc takıldı benı takıp edersen ordan görebilirsin..hıcte oyle buyuk fılan değil bu rakamlar korkmana gerek yok :KK66:

bugun randevuma gıttım ve 19 kasıma gun aldım amelıyat tarıhım Allahım ınşallah ıstedıgım gıbı olur. fakat şöyle bişrşey oldu doktorum mınyon oldugumu gogus kafesımın kucuk oldugunu 275 ın cok ıyı duracagını soyluyor ısrarla.. 350 fln sakın dusunme dıyor sıgmazmış kucuk bır cebe nekadar sığdırabılırım oyle duşun dedı ben tekrar 300 cc ıstedıgımı soyledım az once yazdım hatta rahat bırakmam daha heralde.. :)) sız ne dusunuyorsunuz :? yanlardan taşmasını mı ıstıyorsun guzel bır goruntu olmaz dedı.. yanı ıstesede olmazmış. bedenının alacağı bu dedı :(
bende herşey bıttıkte sonra uzulmek ıstemıyorum boşuna mı oldum dıye dedım..

kızlar hepinize cok tesekkur ederım cevapklarınız ve guzel onerılerınız fıkırlerınız ıcın..

aynı fıkırdeyım canım..

bugun randevuma gıttım ve 19 kasıma gun aldım amelıyat tarıhım Allahım ınşallah ıstedıgım gıbı olur. fakat şöyle bişrşey oldu doktorum mınyon oldugumu gogus kafesımın kucuk oldugunu 275 ın cok ıyı duracagını soyluyor ısrarla.. 350 fln sakın dusunme dıyor sıgmazmış kucuk bır cebe nekadar sığdırabılırım oyle duşun dedı ben tekrar 300 cc ıstedıgımı soyledım az once yazdım hatta rahat bırakmam daha heralde.. :)) sız ne dusunuyorsunuz :? yanlardan taşmasını mı ıstıyorsun guzel bır goruntu olmaz dedı.. yanı ıstesede olmazmış. bedenının alacağı bu dedı :KK43:
tatlım hayırlı olsun kararın bu ccvler gögüs kafesine göre degişiyor buyuklugu arasınds 1 2 cnm oynuyor internetten bak mesela 325 cc le 375 cc arasınds 2 cm var yani vucutuna uygun olan bence iyi duracaktır fikrimce hem burda görüyoruz daha küçük taktıranın dahs buyuk taktıranla bi fark yok bazen küçük cc taktıranında daha buyuk olabiliyor doktoruna bırak ve yapabilecegının en büuügünp yap diyebilirsin :)

canım hayırlısı olsun..doktorun sonucta daha ıyı bılır..dogru dıyor gogus kafesıne baglı halıyle doktorda senın saglıgını dusunuyor... marka olarak ne kullanıyormuş canım doktorun? bazen marka cc lerıde fark edıyor.. kafana yatmadıysa eger baska doktorlarlada görüş bak bakalım onlar sana ne dıyorlar?

aynı fıkırdeyım canım..

bugun randevuma gıttım ve 19 kasıma gun aldım amelıyat tarıhım Allahım ınşallah ıstedıgım gıbı olur. fakat şöyle bişrşey oldu doktorum mınyon oldugumu gogus kafesımın kucuk oldugunu 275 ın cok ıyı duracagını soyluyor ısrarla.. 350 fln sakın dusunme dıyor sıgmazmış kucuk bır cebe nekadar sığdırabılırım oyle duşun dedı ben tekrar 300 cc ıstedıgımı soyledım az once yazdım hatta rahat bırakmam daha heralde.. :)) sız ne dusunuyorsunuz :? yanlardan taşmasını mı ıstıyorsun guzel bır goruntu olmaz dedı.. yanı ıstesede olmazmış. bedenının alacağı bu dedı :KK43:
Bende 325 istemiştim senin dr un gibi Dr um olmaz dedi ve 275 e 300 kondu ben memnunum .resimlerime bakabilirsin .en azından 300 cc olması konusunda Dr la konuş yine sen bence

Arkadaşlar merhaba,
Çoook uzun zamandan beri estetik olmak istiyorum fakat hiç cesaretimi toplayamıyordum.
Bugun aradım ve goruşemeye gıtmek istediği
Bu çarşamba kontrol olacağım umarım cesaretim kırılmaz..
Doktor hakkında fikri olan var mıdır ? Ablam gibi olan birisi 3 ay önce 275 cc kas altı yaptırdı şuan kendisi çok memnun. Ben biraz daha büyük yaptırmak istiyorum, işimi gücümü iznimi, cesaretimi, maddi olarak kendimi hazırladım sayılır ve okadar düşündüm ki inciğini cinciğini artık uyku uyuyamıyorum :KK69:
tecrübeli olan arkadaşlarımdan abla saydıklarımdan fikirler ve öneriler beklıyorum..
Boyum 163, kilom 49 350 cc istiyorum ama abartlı olmasından korkuyorum yaptıranlardan fıkır beklıyorum :KK23:
24 yaşındayım, çevremdeki bazı kışıler cok erken bekle dıyor cocuk sahıbı degılım bekarım, ama bunu ne evlılık ıcın nede bır başka duşunce ıcın ıstıyorum. Tamamıyle kendımı mutlu edebılmek psıkolojımı ıyı hıssetmek ıcın..
fıkırlerını paylaşanlara şimdiden zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim.
operasyon ne oldu ben de 10 gün sonra olacağım sonuçları merak ettim iyi misin :)

Back
X