Dr. Ihsan Turkmen mi yoksa Dr. Reşit Burak Kayan mi?

daphe93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
1
0
31
Merhaba, burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Iki doktorla da gorustum ve kararsizim. Ihsan bey cok konuskan, bilgili ve ilgili ama yaptigi burunlar tek tip gibi geldi. Burak bey de az konusan, mesafeli iki tip burun yapan biriydi : dogal ve havali. Eger dogal yaparsak cok az degisim olurmus, egrilik gibi seyler ayni kalabilirmis.

iki doktordan birine ameliyat olaniniz var mi? Ikisi hakkinda da cok az sey var internette, instagram sayfalari sahane.Ben cok arada kaldim

Merhaba ben ihsan beye 2.ameliyatımı olacagim temmuz ayında ve cok memnunum kendisinden de işnden de

Reşit Burak kayan burun ameliyatı oldum ne yazıkki yaptığı burunların hepsi sayfasında paylaştığı görseller gibi güzel değil sadece en iyileri sayfasında paylaşıyor diğer yapılan burunlar hiçde iyi değil. Üstelik günde 2-3 burun yaptığı için gerekli özeni göstermiyor bazı arkadaşlara zaman yetmedi yapamadım gibi laflar etmiş ameliyat sonunda işi otomatiğe bağlamış ne yazıkki olan bize oldu boşu boşuna revizyon hastası olduk resimlere aldanmayın kesinlikle burun için başka doktora bakınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…