• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.hit

laris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
50
Puanlar
38
Günaydın hanımlar . Bugün dr. Halil ibrahim tekin ile görüşmemiz var. İstanbula geliyormuş şansımıza. 2 hafta önce randevumuzu aldık bugün görüşmeye gideceğiz

Günaydın hanımlar . Bugün dr. Halil ibrahim tekin ile görüşmemiz var. İstanbula geliyormuş şansımıza. 2 hafta önce randevumuzu aldık bugün görüşmeye gideceğiz
Merhaba bende Halil beye gittim , çok ikna edici konuştu ve 1 sende 3dr gittim , en iyi anlatan Halil beydi

Dr. Hit ne diye konuya tiklamistim, adamdaki kasintiya bak 🤦🏼‍♀️

Başladınız mı tedaviye hangi sürectesiniz
Ben öbür ay tedaviye başlicam , öbür dr kar tüplerimin açık olduğunu söylemişti bana , ama Halil hoca tüplerin çalışmadığını söyledi , ilaveten kaç dr gezdim amh değeri 1,51 di ve hiç biri folikül sayısına bakmamıştı , Halil bey baktı ve tekrar amh istedi enteresan bi şekilde 3.84 çıktı , yani eski Labratuar yanlış ölçmüş

Bende ilk görüşmede hem kendisinden hem ekibinden çok memnun kaldım. Geriside biraz şans kısmet artık , hepimiz için hayırlısı olsun 🙏

Eşim 17nde kıbrısa gidiyor. Benimde transferim 23nde olucak kısmetse . Rahim kalınlıgım iyi seviyede kalınlasıyormus

Back
X