Dr. Hasan Fındığa meme küçültme ve protez ameliyatı olacaklar yada olanlar☺️

Merhaba, 400 cc var bende. Ben çok memnunum büyüklüğünden 😊 Kendi dokum da vardı. 400 cc ile istedigim büyüklük oldu. Önceden b cup dolgulu kullanıyordum. Şimdi D yada C cup kullanıyorum modeline göre. Tabi dolgusuz 😉
Benim dokum az. Boyunuzu kilonuzu ögrene bilirmiyim gerci ameliyat günü alındı vaz gecmek yok☺ama büyüklügünü merak ediyorum yani abartılımı durur göze cokmu batar diye korkuyorum😖

Benim dokum az. Boyunuzu kilonuzu ögrene bilirmiyim gerci ameliyat günü alındı vaz gecmek yok☺ama büyüklügünü merak ediyorum yani abartılımı durur göze cokmu batar diye korkuyorum😖
Siz de Hasan Fındık'a mı ameliyat olacaksınız? Mahsuru yoksa fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz?

Canım, sen nasıl bir gögüs istiyorsun o önemli. Şu anki cup ölçün nedir? A cup, B cup?? Ne kadar büyümesini istersin?
450 cc ile 2 beden kadar büyür gögsün, öyle düşün. Meme dokun azsa abartı büyük olmaz tabiki korkma. Doktorunla iyice konuş, foto göster örnek olarak begendigin şekilleri göster. Ama gögsün e dikleştirme yapılmayacaksa toparlaması için uygun büyüklük takılması lazım tabi.

Kızlar çok heyecanlı ve gerginim. 7 martta Dr Hasan Fındığa meme küçültme protez ve göz kapağı ameliyatım var. Aslında ben revizyon hastasıyım. Daha önce dikleştirme protez olmuştum. 9 sene oldu. Çok kötü bir ameliyattan sonra memelerim karnıma indi. Ve uçlarım kocaman ve simetrisi bozuldu. İnşallah bu sefer herşey istediğim gibi olur. Hasan beye güvendim. Titiz ve ne istediğimi çok güzel anladı,anlattı. Hasan beye ameliyat olanlar benimle tecrübelerine paylaşırsa mutlu olurum.
Merhaba ameliyatının üstünden uzun bir süre geçmiş nasılsıniz sonuçlar istediğiniz gibi oldumu bende aynı anda gogus ve göz olmak istiyorum tedirginim

X