- 19 Nisan 2013
- 442
- 153
- 133
- Konu Sahibi eternity38
Mrb kızlar ben yaklaşık 1 yıldır meme büyütme ameliyatıni araştırıyorum hem internet üzerinden hem doktorlarla görüşerek. Doktora karar verme aşamasında çok gelgitler yaşadım. İlk önce kayseri den Saffet örse ameliyat olmayı düşündüm sonra olumsuz yorum yapan arkadaşları gördükçe vazgeçtim. Aradan biraz zaman geçtikten sonra istanbuldan ilkay huthut beyle görüştük e mail yoluyla. Sıcakkanlıligı sayesinde onu kendime daha yakın hissettim ve ona ameliyat olmaya karar verdim. Ama bir süre sonra mesajlarıma ve sorduğum sorulara yanıt gelmeyince bende vazgeçtim. Hatta geçen ay ilkay hüthüte ameliyat oluyorum diye konu açmıştım belki görmüşsunuzdur. Ayran gönüllü falan diye düşünmeyin arkadaşlar :) cünkü ben normal hayatta da çok kararsiz biriyimdir. Mükemmelıyetçı bi yapım var. Mesela bi kıyafet alacağım zaman bile her yeri gezer öyle alırım. Ya daha güzelini bulursam diye :) en doğru ve son olacak olan kararım Dr Hasan Fındık diye düşünüyorum. boy 156 kilo 48 göğüs altı 72 göğüs çevresi 75 göğüslerim hiç yok denecek kadar küçük. Benim araştırmalarma göre kas altı Mentor marka high profil 275 300 cc benim için ideal. Aslında damla istiyodum ama dönüyo diyolar o yüzden vazgeçtim. Yuvarlak kas altı olunca zaten damla gibi duruyo edegil mi arkadaşlar. Hasan beye ameliyat olan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun. Para izin refakatçi Otel falan hersey hazır ama sadece ben hazır değilim.korkuyorum :-/ İnşallah sizlerin sayesinde bu korkumu ve kararsızlığımi da atlatırm.biraz uzun oldu ama kusura bakmayın lütfen. Kimseye anlatamadigm duygularımi sizinle paylaşıyorum. Sizleri çok seviyorum ♥♥♥♥♥♥ :-*