Dr. Hakan Topalismailoğlu na giden var mı?

hiç mi kimse yok?
Ben varım, hem de senelerdir gidiyorum. Ama artık bırakacağım, çünkü bişeyleri bulamadığını ve göremediğini hissettim, çünkü detaylı muayene etmiyor beni artık. Baskasına gideceğim sanırım.
Benim bir çok arkadasım da kendisine gidiyor ama bazıları bıraktı. Bazıları da çok memnun. Çok tatlidir, çok rahatlatır ama bazen yetersiz kaldığı hissine kapılıyorum. Eğer sorunsuz bir hamilelik geçiriyorsan kesinlikle tavsiye ederim.pek yardimci olamadım sanırım.

ben de hamileleiğimin başından beri kendisine gidiyorum. dediğiniz gibi, çok tatlı çok iyi, bilgili ancak bişeyler eksik gibi. yani donanım ve bilgi konusunda demiyorum yanlış anlaşılmasın. kendisine çok ama çok güveniyorum ancak benimle çok detaylı konuşmuyor, bilgilendirmiyor gibi.. kendisine birşey sormam gerektiğinde telefonla ulaşamıyorum ya da çok zor ulaşıyorum. bu da beni rahatsız ediyor veya sormak istediğim bişey olduğunda çok tatmin edici cevap almıyorum. ama gel gör ki doktorluğuna çok güvendiğim için bu eksilerini görmemezlikten geliyorum maalesef..

Cumartesi günü Hakan Bey'den randevu aldım. İlk kez gideceğim. Genital siğil konusunda tecrübeli bir doktor olduğunu duydum. Umarım memnun kalırım. Artık doktor aramaktan sıkıldım

Cumartesi günü Hakan Bey'den randevu aldım. İlk kez gideceğim. Genital siğil konusunda tecrübeli bir doktor olduğunu duydum. Umarım memnun kalırım. Artık doktor aramaktan sıkıldım
Merhaba, bende kendisine gitmeyi düşünüyorum da doktorunuzdan memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…