• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Hakan Peker (Hizmet Hastanesi) ile doğum yapan var mıdır?

ozgldn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
7
0
36
İstanbul
Herkese merhaba,

Ben 36 haftalık hamileyim, kısmetse doğumumu Hizmet hastanesi Hakan Peker ile yapacağım. O hastanede ve Hakan Bey ile doğum yapan var mıdır?
Kendisi şimdiye kadar tüm kontrollerde çok ilgiliydi ama doğum esnasında nasıl olacak çok merak ediyorum. İlk doğumum olacağı için hem heyecanlıyım hem de korkuyorum açıkcası :(

Normal doğum planlıyorum ama bayrama denk gelecek gibi olursa bi yandan da sezeryan da olabilir :)

Bu konuda bana yardımcı olabilecek olan var mıdır??????

Şimdiden çooook teşekkürler

Ben de bu sorunun cevabını cok merak ettim ama kimseden ses çıkmamış. Sanırım sende dogum yapmışsindir, inşallah hersey dilediğin gibi olmuştur.

Herkese merhaba,

Ben 36 haftalık hamileyim, kısmetse doğumumu Hizmet hastanesi Hakan Peker ile yapacağım. O hastanede ve Hakan Bey ile doğum yapan var mıdır?
Kendisi şimdiye kadar tüm kontrollerde çok ilgiliydi ama doğum esnasında nasıl olacak çok merak ediyorum. İlk doğumum olacağı için hem heyecanlıyım hem de korkuyorum açıkcası :(

Normal doğum planlıyorum ama bayrama denk gelecek gibi olursa bi yandan da sezeryan da olabilir :)

Bu konuda bana yardımcı olabilecek olan var mıdır??????

Şimdiden çooook teşekkürler

merhaba , sanırım doğum yapmışsınızdır, Allah analı babalı büyütsün, hizmet hastanesinden memnun kaldınız mı acaba, doktorunuz nasıldı ve hamilelik sürecinde ve doğumda ne kadar ücret ödediniz merak ettim.

Ben yapıcam inşallah :) biri sezaryan biri normal doğum yapan iki arkadaşım da hakan beyden çok meemnundu. Ben de 5 haftalıktan beri onun hastasıyım.

Merhaba arkadaşlar
Bende Hakan beyin hastayım. Polikistik overli olduğumu öğrendiğimden beri (3yıldır) kendisine gitmekteyim. Ben altı ay tedavi gördüm bebeğim olmadı tedaviye ara verdikten 5 ay sonra normal yolla hamile kaldım ve hakan beye çok sık gidiyordum. Kendisi çok iyi çok güler yüzlü ve güven veren veren birisi aklımdaki herşeyi ben sormadan çok net bir şekilde anlatıyordu doğumuda kendisi yaptı. Hem kendisi hem doğum katındaki tüm çalışanlar çok iyiler özellikle ebelerden yeliz hanım. Özetle ben çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Tek sorun içeri giren hastalara çok detaylı bilgi verdiği için dışarıda bekleyebiliyorsunuz biraz.
Allah herkese hayırlı evlat versin. Bir avazda doğurun :1: :nazar: :emir_bebek:

Back