• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Fuat Yüksel

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar aylardır süren araştırmalardan sonra nihayet doktorumu buldum zemuszemus
fuat bey önce cana yakınlığı,ilgisi,bilgisi ve en önemlisi parayı ikinci plana atmasıyla beni çok etkiledi işte doktorum dedim allah kısmet ederse haziran sonu gibi (heyecandan ölmezsem ) hem burun hemde göğüs büyütme ameliyatı olucam çok heycanlıyım
burdaki bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim iyiki burdayım iyisiyle kötüsüyle yaşayacaklarımı bana anlatarak beni bir anlamda hazırladılar :utangac:
şimdi sabırsızlıkla bekliyorum ameliyat günümü sizde çok iyi araştırın ve sizin için en doğrusunu bulun doktorunuz en önemli seçiminiz unutmayın :lepi:

benim kardeşimde dr fuay yüksele silikon ve burun ameliyatı oldu memnun kaldı

Merhaba,
fuat yÜksele gÖĞÜs dıkleŞtırme amelyatı olmak ıstıyorum bılgı verebılır mısnız memnun kaldınız mı?

merhaba
internette yaptığım araştırmada çağıner hastanesinde beş milyara kadar olan estetik cerrahi ameleliyatları için kredi verildiği yazıyordu estetik cerrahi doktoru olarakta dr. fuat yüksel ismini gördüm acaba bu kişi aynı prof. dr. olan fuat yüksel mi bilenler bir açıklama yapabilirler mi acaba. amacım reklam yapmak değil bu tarz ameliyatlar için maddi durumu olmayan arkadaşlara haber vermektir.

evet.. ben prof doktor fuat yüksele caginer hastanesinde hem gögüs hem burun ameliyati oldum. yani ayni kisi.cok samimi birisi ve isinde basarili. memnun kaldim tavsiye ederim.

Back