Bölgesel İncelme dr.fitto korse kullanan var mı??

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

ygmrk07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
228
126
İnce bel hastalığı bende de var belim ince ama biraz daha ince olsun istiyorum bu korseyi arastirdim hep olumlu yorumlar gördüm ve sipariş verdim bugün gelecek merak ettim kullanipta gerçekten etkisini gören var mi diye ☺

Merhaba, ben de almayı düşünüyorum alıp memnun olan varsa ya da şikayetçi olan lütfen yazar mısınız??

Sakin almayin dandik bisey latex degil saten kumastan Ben aldim korse esneme yapti Ben onun seklini alicagima korse Benim seklimi aldi

Merhaba, ben de almayı düşünüyorum alıp memnun olan varsa ya da şikayetçi olan lütfen yazar mısınız??
Sakin almayin bunlar dlandirici satarken söyledikleri sözlerin arkasinda durmuyorlar Ben aldim ürün bin pisman oldum iade etmek istedim ertesi gun kabul etmediler

Bayanlar drfitto mu asla kanmayin bunlar dolandirici satarken verilen sözlere aldandim aldim siz aldanmayin dandik parlayan icinizi gösteren bir tayt gönderidiler ertesi günü iadeyi kabul etmediler

arkadaşlar ben elitkorseden kullanıyorum. gayet memnunum tavsiye ederim. dün geldi siparişim. yeni bir firma ama ürünleri kaliteli

Fitto ile ilgili şikayetler gerçekten çok fazla bende geçen hafta Elit korse den vücut şekillendirici korse aldım, şık bir kutu içerisinde geldi ayrıca kendileri üretici oldukları için fiyatlarıda çok uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…