E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Karagxoxzlxux
tesekkür ederim canım cevapladıgın için malesef hastalandım ama bende adet düzensizligi var bir sene önce gittim ama bişey çıkmadı hiç bişeyim yokmuş buay çok gecikti ve galiba düştü yine biyokimyasal gebelik mi ne ondan oldaum mayısta ben irem hanıma gidiyodum erkek doktor tercih etmiyorum filiz hanımıda görmüşlügüm var ama hiç ısınmadım ondan souyorum aslında ben oglumu oraya götürüyorum evime çok yakın oldugu için o hastaneyi istiyorum aslında ilkindede nisaya gitmiştim ordaki doktorumda çok iyiydi ama tüp bebek uzmanı olmuş anlıycan jinekolojik muayeneye bakmıyomuş irem hanımda hisar hastanesine gitmiş te karşıya çok seviyodum ya doktorumu çok ilgili güleryüzlü güven vericiydi nasıl gıcık oluyorum şu kadın doktorlarının yer degiştirmesine neyse çok konuştum galiba baya doluymuşum tesekkür ederim bilgilerin için öptümyerimsenibenmerhaba canım
benFiliz hn a yeni evliyken gitmiştim mantar olmuştum ve Avcılarda oturduğumiçinyakın diye tercih ettim 1 kere gittim tlf la bilgi almak istedim cep tlf dan aradım kendisini bana verdiği cevap aynen şu şekildeydi
Şu an müsait değilim trafikteyim beni 5 dk sonra ara?
bu laftan sonra açıkçası bir daha aramadım kendisini son oldu ve gitmedimde.
şu anki doktorum muayene sırasında bile olsa açamadığı için dönüp kendisi arar beni ve özür diler.yani Filiz hn hastasına karşı sıcak biri değil beni ilk kez gördü ve sen diye hitap etti oysaki ilk tanışıyoruz bunlar ayrıntı belki ama benimiçin çok önemli.
şimdiki doktorumla aile dostu gibiyiz 3 yıl bitti tanışalı ama çok memnunum zaten ondan memnun olmayan hasta yok.dilerseniz uzak değilse Bdüzü Acıbadem Dr Aylin Tatlıadım.
doğuma istediğiniz heryere geliyor.ama Serdar bey için hiç olumsuzluk duymadımbu arada.
bebek içinde hayırlısı olsun bu arada canıma.s.