- 1 Ekim 2007
- 241
- 0
- 39
- Konu Sahibi Karagxoxzlxux
Kizlar Doğan Hastanesinde Dr Filiz Aydindan Gebelik Ile Ilgili tedavi Gören Yada Tanidiği tedavi Gören Biri Varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canım,ben 9 ay hormon tedavisi için gittim Filiz hanıma.son 3 aydırda bebek istiyoruz,gittiğim ilk dr. Filiz hanım oldu yine,çünkü gerçekten çok iyi bir dr. sendemi ona gidiyorsun
slm canım.ben de filizhanıma gidicem kısmetse...bide aynı hastanede serdar bey var oda iyi bi dr.muş.yengem kadın hastalıklarından ameliyat oldu 1 yıl önce dr.dan çok memnun kalmış.bakalım bende ya filiz hanım yada serdar beye gidicem kısmetse.evime çok yakın.peki hiç hamileliginde giden yokmu filiz hanıma dogum yapan lütfen cevap istiyorum ben irem hanıma gidiyordum istifa etmiş ya filiz hanıma gidicem hamilelik için yada nisaya mürvaet hanıma çok kararsızım nolur bilgisi olanlar yazsın hastane olarada doktor olarakta cevap bekliyorum artık kaç gündür yazıyorum ama kise bakmadı galibamafoldumben lütfen kızlar okuyun:Saruboceq:
slm canım.ben de filizhanıma gidicem kısmetse...bide aynı hastanede serdar bey var oda iyi bi dr.muş.yengem kadın hastalıklarından ameliyat oldu 1 yıl önce dr.dan çok memnun kalmış.bakalım bende ya filiz hanım yada serdar beye gidicem kısmetse.evime çok yakın.
peki hiç filiz hanıma hamilelik veya dogum için giden yokmu ben irem hanıma gidiyordum ama istifa etmiş veya doganda dogum yapmış y-tanıdıgı olan ben galiba hamileyim:ecrin_bebek: ve tekrar doktor aramak üldürüyo beni hemyakın olsun hastane iyi olsun aya ay lütfen kızlar biliyosanız cevaplayın:sinifsinif: