Dr Filiz Aydin

slm canım,ben 9 ay hormon tedavisi için gittim Filiz hanıma.son 3 aydırda bebek istiyoruz,gittiğim ilk dr. Filiz hanım oldu yine,çünkü gerçekten çok iyi bir dr. sendemi ona gidiyorsun

evet canım bende filiz hanımın hastasıyım benim tdvim yeni başladı inşallah sonuçları ii olur senin sorunun ne peki??

ben pko hastasıyım,ve pko dan dolayı hormonel bozukluklar oluştu..ama şimdi çok şükür hormonel bozukluk tedavi edildi,hiç kalmadı..adetlerimde önceden 3-5 ayda bir oluyordu,sürekli ilaç kullanıyordum..ama son 1.5-2 yıldır ilaçsız oluyorum ve en fazla 3-4 gün geçiyor...

en son gittiğimde Filiz hanım bir problem olmadığını söyledi,sadece yumurtaların gelişiminin daha sağlıklı olması için glukofen verdi..daha ilk kutuyu kullanıyorum.ve bu ay reglim gecikti 12. gün ama tahlil yaptırmaya korkuyorum.

Ay Canim Benim Ya Test Yaptirsana Hemen Merak Etmiyormusun Sonucunu Banada Ilet çok Merak Ederim Ikimiznde Sorunlari Ayni Bende Pkoyum Ve Prl Hormonum Yüksek Ve Yumurtlamamda Biraz Tembellik Varmiş şuan Için Sadece Dostinex Kullaniyorum 2 Ay Sonra Kontrolüm Var Bakalim Ne Olcak Sana Nasil Bir Tdv Uyguladi Hangi Ilaçlari Kullandin

bana glukofen dışında bir ilaç vermedi...inşallah kısa zamanda olumlu sonuçlar alırız canım...yarın sabah test yaptırmaya karar verdim.negatif çıkmasından korsamda cesaretimi toplayıp yaptıracağım..

KIZLAR AMAN DİKKAT! BEN TAM 11 AY FİLİZ HNM DA PROLAKTİN TEDAVİSİ GÖRDÜM. GEBE KALMAKTA İSTİYORDUM. GEBE KALMAYI BIRAKIN BUNDAN 11 AY ÖNCE 33 SEVİYESİNDE OLAN PROLAKTİNİM 79 A YÜKSELMİŞ. YANİ YANLIŞ Bİ TEDAVİ DEMEK İSTEMİYORUM AMA TEDAVİSİ BENDE TERS ETKİ YAPMIŞ. DÜZENLİ HORMON TETKİKLERİ YAPMASI GEREKİRKEN AYDA 2 DEFA GİDİYORDUM VE BANA GLUKOFEN,KLOMEN VE ÇATLATMA İĞNESİ TEDAVİSİ UYGULUYORDU SADECE. HER AY DA BU AY YUMURTALARIN ÇOK İYİ KESİN OLUR, İKİZ HATTA FELAN DİYEREK BENİ ÜMİTLENDİRİYORDU. BENİM TAM 11 AYIM BOŞA GEÇTİ. HATTA İLK BAŞLADIĞIM DURUMUMDAN NERDEYSE 3 KATTA DAHA KÖTÜYE GİTTİ. BEN YAPTIM ONDA TEDAVİ OLMA GİBİ Bİ HATAYI SİZ YAPMAYIN NOLUR...:1no2:

yaa ciddimisin....aslında bedimde pko bayağı düzelmişti,hatta hep söylüyodum adetim en fazla 2-3 gün geçiyor diye..ama bu ay 21 gün gecikti...çok umutlanmştım hamileyim diye,,ama sonuç negatif..Filiz hanım hep çok ilgili herşeyle,ama günüm ilk defa bu kadar çok geçti bide üstüne sen şimdi böyle söyleyince aklım karıştı

valla kızlar bende durum böyle. evet hepçok ilgili ama bendeki sonuç bu.annem başka dr.a gidelim diye ısrar etmeseydi hala ona gidiyor olacaktım. allahtan daha fazla tedaviye devam etmemişim. kimbilir durumum ne olurdu. bana sadece ilk gittiğinde prolaktin testi yaptı. benim adetlerim haplarla düzene girdi ama prolaktin arttı. bende iyileştiğimi düşünüyordum adetlerim düzene girdi diye. onun daha bilinçli yaklaşıp düzenli olarak prolaktin testini tekrarlayıp ona göre tedaviyi yönlendirmesi gerekiyordu.
15gün kadar önce yeni bi dr.a başladım.o dostinex ve duphaston diye ilaçlar verdi. çarşamba günüde tekrar prolaktin testi istemişti. kan verdim ama sonucu bitürlü alamadım. adetinin 2. günü gel dedi bana o zaman başlıcaz asıl tedaviye diyor.

ya kızlar nasıl güvenicez biz bu doktorlara ben bir ara internette araştıra araştıra manyak olmuştum. doktorum dediki sen bize güveniceksin bizde bu sorunu halledicez ama ne bilim hep bir kuşku var içimdee yaa offff....

merhabalar
bende Fılız Aydın dan tedavi goruyorum bu 3. ay.Klomen ve catlatma ıgnesı ıle tedavıyı baslattı.bu konuda benımle bılgısı olup veya bu yolla hamıle kalan var mı ?yoksa bosa mı kurek cekıyoruz

hangi doktora gidirsen git hepsinin yapacagı ayni sey bir cok sey biliyorlan nedense uygulamaya gelince bildikleri unutup tek tedavi klomen catlatma ignesi ve insanlara verdikleri asırı ümit hic bir seyiniz yok hemen hamile kala bilirsiniz lütfen dotorunuzu iyi arastırın pahalı ve gündemdeki doktor iyi olacak diye bir sey yok bazen bir poliklinikteki doktor bile daha faydalı seyler yapıyor ben cocuk ugruna cok para harcadım lütfen para icin doktorluk yapan insanlardan uzak durun

arkadaşlar tekrar merhaba...
yazmayalı baya zaman geçmiş. prolaktin sonucumu aldım an alt sınıra kadar düşürmeyi başarmışız. her ay prolaktin testini tekrarlıyoruz. sonuç sabitlendi neredeyse. 2ay yumurtlama tedavisi gördüm bu dönemde ama eşimi tam riskli günlerde iş seyahati çıktığı için malesef başarılı olamadım. son adetim 2 ocakta oldu. klomen kullanıyorum şimdi. son günüm bu gün. cuma kontrole gidecem. gelişimlerine bakacakmış. risli döneme girmek üzereyim sanırım. eşimin her ay ayın 14 ü gibi toplantıları oluyor. 3-4 gün olmuyor şehir içinde. ben Filiz hanımda tedavi gördüğüm dönemde de oluyordu toplantıları ama toplantı dönemleri sabit olduğu için hiç rastlamamıtı. yeni dr.a başlayınca yeni haplara bağlı olarak adet dönemim de değişti. cuma gittiğimde adet dönemimi tekrar ayarlasak felan diycem ama o ne der bilmiyorum. ben Filiz hanımdan da çok memnumdum. ilgisi alakası felan gayet iyiydi ama sonuç önemli tabi. bu dr.umda gayet iyi ama artık herbirine şüpheci bakıyorum. ilk başladığımda bu dr. a da 6 ay zaman tanımıştım ama bizden kaynaklandığı için bu 2 ay olmadı. biraz daha devam edecem bu ama. bence sizde tek dr. a bağlı kalmayın.enazından başka birine de gidin. bakalım aynı şeylerimi soylüyor o da. o zaman eskisine devem dilebilir.

peki hiç hamileliginde giden yokmu filiz hanıma dogum yapan lütfen cevap istiyorum ben irem hanıma gidiyordum istifa etmiş ya filiz hanıma gidicem hamilelik için yada nisaya mürvaet hanıma çok kararsızım nolur bilgisi olanlar yazsın hastane olarada doktor olarakta cevap bekliyorum artık kaç gündür yazıyorum ama kise bakmadı galibamafoldumben lütfen kızlar okuyun:Saruboceq:

slm canım,ben 9 ay hormon tedavisi için gittim Filiz hanıma.son 3 aydırda bebek istiyoruz,gittiğim ilk dr. Filiz hanım oldu yine,çünkü gerçekten çok iyi bir dr. sendemi ona gidiyorsun

peki hiç filiz hanıma hamilelik veya dogum için giden yokmu ben irem hanıma gidiyordum ama istifa etmiş veya doganda dogum yapmış y-tanıdıgı olan ben galiba hamileyim:ecrin_bebek: ve tekrar doktor aramak üldürüyo beni hemyakın olsun hastane iyi olsun aya ay lütfen kızlar biliyosanız cevaplayın:sinifsinif:

peki hiç hamileliginde giden yokmu filiz hanıma dogum yapan lütfen cevap istiyorum ben irem hanıma gidiyordum istifa etmiş ya filiz hanıma gidicem hamilelik için yada nisaya mürvaet hanıma çok kararsızım nolur bilgisi olanlar yazsın hastane olarada doktor olarakta cevap bekliyorum artık kaç gündür yazıyorum ama kise bakmadı galibamafoldumben lütfen kızlar okuyun:Saruboceq:
slm canım.ben de filizhanıma gidicem kısmetse...bide aynı hastanede serdar bey var oda iyi bi dr.muş.yengem kadın hastalıklarından ameliyat oldu 1 yıl önce dr.dan çok memnun kalmış.bakalım bende ya filiz hanım yada serdar beye gidicem kısmetse.evime çok yakın.

slm canım.ben de filizhanıma gidicem kısmetse...bide aynı hastanede serdar bey var oda iyi bi dr.muş.yengem kadın hastalıklarından ameliyat oldu 1 yıl önce dr.dan çok memnun kalmış.bakalım bende ya filiz hanım yada serdar beye gidicem kısmetse.evime çok yakın.

banada yakın o hastane canım ya gidersen yaz iyimi kötümü bekliyorum serdar beyide duydum ama ben erkek doktor istemiyorum irem hanım da hisar hastanesine geçmiş ben ona gidiyodum neyse haberlerini bekliyorum

peki hiç filiz hanıma hamilelik veya dogum için giden yokmu ben irem hanıma gidiyordum ama istifa etmiş veya doganda dogum yapmış y-tanıdıgı olan ben galiba hamileyim:ecrin_bebek: ve tekrar doktor aramak üldürüyo beni hemyakın olsun hastane iyi olsun aya ay lütfen kızlar biliyosanız cevaplayın:sinifsinif:

merhaba canım
benFiliz hn a yeni evliyken gitmiştim mantar olmuştum ve Avcılarda oturduğumiçinyakın diye tercih ettim 1 kere gittim tlf la bilgi almak istedim cep tlf dan aradım kendisini bana verdiği cevap aynen şu şekildeydi
Şu an müsait değilim trafikteyim beni 5 dk sonra ara?
bu laftan sonra açıkçası bir daha aramadım kendisini son oldu ve gitmedimde.
şu anki doktorum muayene sırasında bile olsa açamadığı için dönüp kendisi arar beni ve özür diler.yani Filiz hn hastasına karşı sıcak biri değil beni ilk kez gördü ve sen diye hitap etti oysaki ilk tanışıyoruz bunlar ayrıntı belki ama benimiçin çok önemli.
şimdiki doktorumla aile dostu gibiyiz 3 yıl bitti tanışalı ama çok memnunum zaten ondan memnun olmayan hasta yok.dilerseniz uzak değilse Bdüzü Acıbadem Dr Aylin Tatlıadım.
doğuma istediğiniz heryere geliyor.ama Serdar bey için hiç olumsuzluk duymadımbu arada.
bebek içinde hayırlısı olsun bu arada canıma.s.

X