Ben Koru'da olmuştum 1 yıl oldu gayet memnunum. Erkek kardeşimde ona oldu oda gayet memnun. Özele yazarsanız bilgi veririm.
burayada ekliyim noolcak :)Eki Görüntüle 955553 Eki Görüntüle 955554 Eki Görüntüle 955555 Eki Görüntüle 955556 Eki Görüntüle 955557
kalıp cıkarken cok komikti sevgili doktorum aynaya baktığında şişmiş göreceksin moralini bozabilir demişti aynaya baktım burnumun yarısını bırakmışım kalıptan hemen sonrasınında fotoğrafını cekmişim aştide webcamden fikret ileri sayesinde kücük bir domuz burnunuz oluyor zamanla da oturuyor benimki hızlı oturdu valla :)
bir diğer husus cok dürüst doktor benim yatış şeklimden kaynaklı sağa yattı burnum başka bir doktor olsaydı aa cok kaymış altı 6 ay bekleyelim revizyon derdi fikret bey tuttu yerine oturttu 6 ayda değişmez seklini alır gibi birşey dedi sonra aynı sekilde yatacağımı anlamış olsa gerek burnum için masaj vermişti sola çek demişti bak aynalardan doğru acıyı bul 6 aya kadar yatarsa düzlersin tabi ben yapmadım yamuldu gene
Merhaba ben de Fikret Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz?Ben Koru'da olmuştum 1 yıl oldu gayet memnunum. Erkek kardeşimde ona oldu oda gayet memnun. Özele yazarsanız bilgi veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?