Dr.Fikret leri

Sen bu iletiyi yazalı tam bir yıl olmuş ama geç değilse yardımcı olur umarım (en azından başkalarına olur). Ben üç ay önce ameliyat oldum Fikret hocaya. Nefes alışım rahatladı, baş ağrılarım azaldı ve görüntü olarak çok doğal bir burna sahibim şu anda. Fındık burunlu oldum Ayrıca Fikret hoca tam bir hastanın isteyebileceği bir doktor. çok tatlı şeker gibi bir insan. Yanında kendini kasmıyorsun. link veremiyorum ama itusozluk isimli sitede de iki yorum görebilirsiniz.

bencede çok iyi bi doktor şuanda ankara gazi hastanesinde bende 2 sene sonra cevap yazdım ama olsun :)allahım bi burun endoskobisi cekiyor hiç acı hissetmiyorsun eli cok hafif

tek kelime ile mükemmel ötesi bir doktor. Gitmeyen pişman olur... Hastaya yaklaşımı , bilgisi, tecrübesi vs.. o kadar şey varki hangisini anlatayım. Bu sitede bu kadar az konu başlıgında adı geçmesi ise şaşırtıcı.

arkadaslar bana da yardımcı olursanız sevinirim bu doktorla alakalı yorum yapabilecek arkadaslarımız lütfeen..

arkadaşlar bende fikret ileri hocaya ameliyat olmayı düşünüyorum.hem kemik eğriliği var hemde kemerli burnum..araştırdımda şimdi koru ve akayda ameliyatlarını yapıyormuş.siz nerde olmuştunuz ve birde ne kadar ödemiştiniz..yardımcı olursanız sevinirim:)

Ben Koru'da olmuştum 1 yıl oldu gayet memnunum. Erkek kardeşimde ona oldu oda gayet memnun. Özele yazarsanız bilgi veririm.

selam kızlar fikret ileriye ameliyat olan var burda banada yardımcı olursanız sevinirim biraz bilgi almak istiyorum

acil cevap verilirse daha iyi olur :) kusura bakmayın sürekli yazıyorum ama bu aralar ameliyat olmayı planlıyorum

Ben Koru'da olmuştum 1 yıl oldu gayet memnunum. Erkek kardeşimde ona oldu oda gayet memnun. Özele yazarsanız bilgi veririm.

Fikret İleriye burun ameliayatı olan bu forumda bulabildiğim ender kişiden birisin. Ne olur benimle deneyimlerini ve fotolarini paylasir misin? Kafam cok karisik. KBB ye mi estetik cerrahina mi ameliyat olmaliyim bilemiyorum. Bende hem görüntü hemde deviasyon problemi var.Umarim beni hemen cevaplandirirsin.Tesekkurler.

burayada ekliyim noolcak :)Eki Görüntüle 955553 Eki Görüntüle 955554 Eki Görüntüle 955555 Eki Görüntüle 955556 Eki Görüntüle 955557

kalıp cıkarken cok komikti sevgili doktorum aynaya baktığında şişmiş göreceksin moralini bozabilir demişti aynaya baktım burnumun yarısını bırakmışım kalıptan hemen sonrasınında fotoğrafını cekmişim aştide webcamden fikret ileri sayesinde kücük bir domuz burnunuz oluyor zamanla da oturuyor benimki hızlı oturdu valla :)

bir diğer husus cok dürüst doktor benim yatış şeklimden kaynaklı sağa yattı burnum başka bir doktor olsaydı aa cok kaymış altı 6 ay bekleyelim revizyon derdi fikret bey tuttu yerine oturttu 6 ayda değişmez seklini alır gibi birşey dedi sonra aynı sekilde yatacağımı anlamış olsa gerek burnum için masaj vermişti sola çek demişti bak aynalardan doğru acıyı bul 6 aya kadar yatarsa düzlersin tabi ben yapmadım yamuldu gene

resimlerde burnunuz çok güzel görunuyor. ama önceki burun şeklinizi de bilmek gerekir yorum yapmak için. eğilmesine üzüldüm. benim resimlerde gördüğüm maşallahlık bir burun. ne kadar ödediniz peki

merhaba,
fikret beye ameliyat olmayı düşünüyorum, kbb uzmanı olması benim için önemli. Serdar öztürk ve zühtü demir le görüştüm ama ikisi de kbb uzmanı değil. Nefes alıp vermem de hiçbir problem yok sadece görsel amaçlı düşünüyorum ama nefes almamda problem olsun da istemiyorum. Fotoğraflarda burnun çok hoş ama ameliyatın üzerinden ne kadar süre geçti bu çekimler yapıldığında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…