Dr. Fikret İleri Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.730
1.137
698
Ankara
Arkadaşlar son zamanlarda burun ameliyatım için Fikret beyi düşünmeye başladım ,internette hakkında hep iyi şeyler okudum.ama bu sitede kendisine ameliyat olmuş birinin fotoğrafını ,veya yorumlarını göremedim.Yani bu doktor hakkında tecrübesi,bilgisi olan var mı?Veya ameliyat olan?Bu benim üçüncü ameliyatım ve artık en doğrusu olsun istiyorum

şimdiden teşekkürler..

Arkadaşlar son zamanlarda burun ameliyatım için Fikret beyi düşünmeye başladım ,internette hakkında hep iyi şeyler okudum.ama bu sitede kendisine ameliyat olmuş birinin fotoğrafını ,veya yorumlarını göremedim.Yani bu doktor hakkında tecrübesi,bilgisi olan var mı?Veya ameliyat olan?Bu benim üçüncü ameliyatım ve artık en doğrusu olsun istiyorum

şimdiden teşekkürler..

doktor seçiminde iyi düşün ben serdar öztürke yakın ameliyat oldum gerçekten başarılı bi doktor bende olumsuz hiç bişey duymadım doktorum hakkında yani yüzyüze görşmende fayda var bide 1. 2. ameliayt olupta sorunlu olanlarıda düzeltmede başarılı yani karar senin tabiki inş. bu sefer iyi geçer inş. bende bir an önce toparlarım

Tşekkürler zuhal...umarım benim de memnun kaldığım bir ameliyatım olur. neden Fikret İleri hakkında kimse bişey bilmiyor ya:(

şimdiden teşekkürler..

Konuyu açalı olmuş baya ama umarım sana doktor bey konusunda yardımcı olmuşumdur Meltem :D

arkadaşlar fikret ileri ye ameliyat olanlar bana resim gönderebilir misiniz acaba? ben mail adresimi verebilirim resim gönderebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

Sen kimsenin yapamacağı kadar iyilik yaptın bana,çok teşekkür ederim:)

merhaba, yazdıklarınızı okuduğum kadarıyla siz de revizyon düşünüyorsunuz. fikret ileri revizyon yapıyor mu? bu konuda bilginiz varsa ve beni de aydınlatırsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.

şimdiden teşekkürler..

canım senin adına sevindim..inşş bu sefer cok cokkkk güzel ve istediğin gibi bi burunuşla aramıza dönersinn bizde sana güzel güzel yorumlarımızı yaparız senin için sevindim canım cok üzüldün cünki bu sefer herşey güzel olur

canım senin adına sevindim..inşş bu sefer cok cokkkk güzel ve istediğin gibi bi burunuşla aramıza dönersinn bizde sana güzel güzel yorumlarımızı yaparız senin için sevindim canım cok üzüldün cünki bu sefer herşey güzel olur

çok teşekkür ederim ank :13: fikret beyle görüştüm ben. ama sonra yine kararsız kalıp başkalarını düşünmeye başladım. Zaten bir aydan fazla oluyor kendisiyle görüşmeye gideli

Son düzenleme:
kimse yok mu ya:2:

bu burnu aldı bu hale getirdixxxxxxxxxxxxxxxxx

bir yılı geçti hala değişimi devam ediyor ameliyattan 2 saat sonrada asansör korkum olduğu için 14 kat diye hatırlıyorum zemine indim dondurma aldım yukarı cıktım bunu niye dile getirdim 1. ameliyattan sonra aylarca kendime gelememiştim uyudum uyandım hiçbir zorluk çekmedim ayrıca 2. ameliyattan hemen sonra cok daha düzgündü ama ben iyi bakamadım yan yattığım için burnum sağa kaydı eliyle düzelltti masaj verdi 6 ayda burun oturur dedi eğriliği söz konusu olduğunda fark ettiğinde elinle düzelt dedi :D ilk ameliyatımda eğriliği için sana öyle geliyor demişti ilk doktorum kendisini sevgi ile anıyorum ilk doktorumu beni kandırdığı için revizyon du şanslıymışım aşırı şanslıymışım Fikret İLERİ benim için dünyadaki en mükemmel doktor bu işin piri

Son düzenleyen: Moderatör:
benim derdim uzaktan sırıtmamasıydı burnumun sırıtmıyor en net resimler bunlar çünkü hala fotoraf korkum var

benim derdim uzaktan sırıtmamasıydı burnumun sırıtmıyor en net resimler bunlar çünkü hala fotoraf korkum var

ya biliyor musun fotoğraf korkusu bende de var,aslında acı gerçeklerle (varsa eğer)yüzleşmek istemiyorum,burnumun çok kötü olduğunu görmek istemiyorum yani:) oyüzden hiçbişeyi bilmeden yaşamak daha mutlu gibi benim için:)

ya biliyor musun fotoğraf korkusu bende de var,aslında acı gerçeklerle (varsa eğer)yüzleşmek istemiyorum,burnumun çok kötü olduğunu görmek istemiyorum yani:) oyüzden hiçbişeyi bilmeden yaşamak daha mutlu gibi benim için:)

ben yendim sayılır hatta resimlerde beklediğimden iyi cıksada saatlerce ısrar etmezlerse asla çektirmiyorum gönlüm var ama cesaret yok :D

Back
X