merabalaar tam 1 ay once ferruh bıngul burun estetıgımı yaptı...amelyattan once nette cok fazla zaman gecırmıstım benım durumumdakıler ıcın bişeler yazmak ıstıyorum. oncelıkle ferruh bıngul cok guvenılır bır doktor kendısını rahatlıkla tavsiye ediyorum ayrıca burun estetıgını de tavsıye edıyorum.ferruh beye ben rınoplastı arkadasım burun ucu amelyatı olduk hem burunlarımızdan hem de hocanın yaklaşımından cok memnun kaldık.bu amelıyat hep aklımdaydı fakat cesaret edemedıgımden bır o kadar da uzaktı bayram tatılınde bır cesaret hallettım bu ısı 10 gunluk tatıl ıyıleşmem ıcın yeterlı oldu.oldukça kolay moraran bır cılt yapısına sahıbım ancak oyle anlatıldıgı gıb korku fılmı sahnelerı yok rahat olun 4.gunumde giyindim kuafore gittim dısarı cıktım :) ondan oncekı gunler de evde televızyon ınternet asla agrı sızı yok ameliyattan once bana da ımkansız gelıyordu ama yok..burnumla ılgılı tepkıler super :) hıc gerek yok sakın yaptırma dıyenler bakmaya doyamadılarını soyluyorlar, bandajlıyken alışveriş merkezlerinde doktorumu soranlar oluyordu.herseyden onemlısı ben cok rahatım sacıma makyajıma cok takıntılıydım sımdı tepede bır topuz yetiyor burun estetıgı getırısı oldukça buyuk bır amelıyat bence dıer estetık ameliyatlarla bır tutulmamalı.Ferruh Bey profılımı çok düzgün bir hale getirdi ayrıca tam aklımdaki gibi estetıklı oldugu asla goze batmayan,simetrik,yüzüme uyan cocuk burnu gibi sempatik bir burun yaptı.Bana da rahatlıkla tavsiye etmek düştü :)) herkese sevgiler