- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi mervemervemerve
arkadaslar bı haftadır her gun yaptım bu maskeyı yanagımıb bı kısmı pul pul oldu bıraktım artık eskısı gıbı haftada ıkı kere yapıcam bana sık sık yapmak dokundu haberınız olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar daha once bu konuyla ılgılı bı bılgı yazıldı mı bılmıyorum ama ben bugun tv de tesadufen ızledım kanal 7 de dr ferıdun kunakın programın da yapıda basıt evde hger zaman olan seylerden yapıylıyo malzemeler sadece sunlar :
1-bir yemek kaşığı yoğurt
2-1 çay kaşığı karbonat
bunları karıstırıp yuzunuze suruyosunuz goz altlarına bıyık bolgesıne bıle hıc dusunmeden surebılıyomussunuz haftada 2 kere yapılmalıymıs ama hassas cıltlere sahıp olanlar (ben gıbı) haftada bır gun yapmalıymıs ve de butun ızlerı sıvılce dogum yara ızlerı aklınıza gelebılcek butun ızlerı gecırıyomus bı de sabretmek gerekıyo tabı kı 3.haftada etkısını gostermeye baslıyomus ole hemen degıl ve yuzumuzu yıkarken leke olan bolumlerı ovalya ovalya yıkıcakmısız ben de yarından ıtıbaren baslıyorum hadı bakalım kolay gele![]()
merhaba benim sivilce lekelerim çok 4-5 tanede sivilcem var bu maskeyi yapmak istiyorum burnumun üstündede siyah noktalar var acaba 1 yemek kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı karbonat yanınada 3 damla limon suyu sıksam daha etkili olmazmı biliyorsun limon c vitamini ne dersin cilt tipim karma ama hassas değil sen uyguladıktan sonra sonuçlar nasıl oldu söylermisin cnm
cnmben cok memnunum sonuctan bı ara yazmıstım nereye bılmıyorum ama unuttum cıldıyeye gıdıcem dedım dedım erındım gıtmedım cıldıyey gıdınce uygulayım belkı sakıncası vardır dedım ama cok cok memnun kaldım bos vaktımde yapmaya devam edıcem gıtmedım de cıldıyeye falan :))
bırde sundan dolayı gıtmedım LAVANTA CAYI bana cok ıyı geldı karacıger temızlıyomus burdakı bı ark sayesınde Allah razı olsun ondan gercekten leke meke kalmadı
sana ve sıvılce lekelerınden kurtulmak ısteyenlere tavsıyem haftada bır yada ıkı hassasıyetınıze baglı bu maskeyı yapsın sonra lavanta cıay ıcsın 21 gunluk kurle bırlıkte ve 5 gun aradan sonra ıster yıne ıccsın ıster ıcmesın ama 5 gun ara sart ben tekrara basladım kurume harıka bısey cenmede ozellıkle alnımdakı lekelerdenkurtuldum nerdeyse tek tuk sıvılce cıkıyo eh o da normal cıkmaması kotu zaten tek derdım ız bırakmasın
cnm bılıyosunkı karbonat zaten uygularsanmaskeyı goruceksın acayıp yakıyo once hassas degılım demıssın am alımon ve karbonatı aynı anda aynı maskenın ıcınde oneremıcem cnm ıstersen dene ama bu seferde cok kuru olabılır yuzun bole seyler denme yanılmayla anlasılıyo
ben mesela her gun yapıyım bu makeyı dedım hemencık kurtuluyum dıye yanaklarım pul pul oldu kurudu resmen bu maske acayıp etkılı o yuzden haftada ıkyı yada bırtı sasmayın bı de lımohn koysak neler olur kım bılır
ama ıcınııglt ahar acısında ıstersen dene ama ben deneme derım cnm![]()
kurtulduguna sewindim cnm lavanta çay ı aktardan mı yoksa normal posetli mi aldın bende içeyim dedim :))
bende geldimm :) yüzüme kremimi sürmemiş olsaydım hemen gidip yapabilirdim maskeyi yarın dusa girmeden mi yapsam çıkınca mı karar veremedim alerjim yeni geçti ama maske diyince duramıyorum ki :))
bende geldimm :) yüzüme kremimi sürmemiş olsaydım hemen gidip yapabilirdim maskeyi yarın dusa girmeden mi yapsam çıkınca mı karar veremedim alerjim yeni geçti ama maske diyince duramıyorum ki :))
son durum nedir acaba?
ben akne durumlarında yapardım bu maskeyi.. ve bir süre yapınca hemen karşılığını alıyordum,çok etkiliydi..ama leke üzerine bi etkisini görmedim hiç..merve bi çaresi bulunur inş.. maskeler tükenmezz
![]()
o degılde bı de memenun kalıp kalıp sonra yanlıs bı etkı gorunce bozuluyo ınsan
gozeneklerımı acıl kucultmeme lazım cnm ya senın bıldıgın bı maske varmı denemem tahtası oldum artık
HEM SİVİLCE LEKELERİM VAR,HEM ÇİLLERİM...denemek istiyorum tüm önerdikleriniziii.inşallah faydasını görürüm...sizde görürsünüz arkadaşlar
denenilen şeyler bi süre iyi geliyor, sonra cilt alışıyormu artık bi yerden sonra karetmiyor.. yani bana da hep öyle oluyor:44:
gözenekler için bildiğim maske yok.. ama keşfettiğin birşeyler olursa, paylaşımını beklerim..![]()