- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi mervemervemerve
-
drlar genelde bu tarz doğal şeylere sıcak bakmazlar ama ben daha önce yoğurt ve maya maskesini yapmıştım pek istikrarlı olmadığımdan hiç bişi değişmedi yüzümde bide karbonatla denemek lazım siz denedinizmi peki.
canım ben denemiştim hiç yaramamıştı :S bana bişey yarasa şaşıcam zaten
dene bakalım sonucları yazarsın cnm burdan bizdee deneriz valla
canım ben bunu haftada bir kere 2 ay yaptım ama iyize azdı sivilceler kızardı hepsi lekeler falan anlamadım ya bana hiç bişi yaramıyo
bende deneyim bakalım bende de iz var mutlaka bildirin sonuçları yapan kızlar
yogurt sivilceleri azdırabiliyor kızlar yaglı hassas cildi olanları yada bılmıyorumben karbonat ve kuru mayayı bi kaç damla suyla kremimsi bi kıvam elde edince işte sürdüm yüzüme sonra ovarak çıkardım bu iyi gelmişti sanki sürekli yapmamıştım gerçi ama iyiydi sanki şimdi ben limon sürüyorum yatarken lekeler için
evet tatlım... haklısın.. limon bana iyi geldi açıkçası 2 gecedir sürüyorum yanak kısmımda sivilce izleri var bende minik minik kırmızı kırmızı onlara iyi geldi sanki başta biraz yakıyo ama geçiyo sonracnm bası arkadaslar da lımona ıyı gelmıyo dıyo aslında bı cıldıyeye gıdıp cıldımızın ozellıklerını ogrenmemız gerekıyo her hassas cılde hersey olmuyo cıdden ben de mesela sıvılce falan azdırmadı bu maske cok cok ıyı geldı ya da deneye deneye bıseylerı ogle ogrencez bıze ne ıyı gelıyo
evet tatlım... haklısın.. limon bana iyi geldi açıkçası 2 gecedir sürüyorum yanak kısmımda sivilce izleri var bende minik minik kırmızı kırmızı onlara iyi geldi sanki başta biraz yakıyo ama geçiyo sonrayogurt iyi gelmemişti bana ama kabartma tozu ve maya iyi gerçekten işe yarıyor onlarda dogal peeling bi nevi
acnelys kullanıp cildimi yavaş yavaş soymaya karar verdim kızlar ben... bu böle olmıcak uzun soluklu şeylerden bıktım..bu sivilceler regl öncesi ve stresden oldu söndüler ama lekeler gitmiyo kafayı yedircek artık..ama soyucam yüzümü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?