sericem Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2012 23 0 16 İstanbul 22 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sericem #1 arkadaşlar merhaba ben avcılarda medicana onur beye gdiiyorm ve hiç memnun değilm başka doktor arıyorum tavsiyeniz varmıı(
arkadaşlar merhaba ben avcılarda medicana onur beye gdiiyorm ve hiç memnun değilm başka doktor arıyorum tavsiyeniz varmıı(
F fatma3410 Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2011 487 88 118 İstanbul 22 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sericem #2 sericem .!.: arkadaşlar merhaba ben avcılarda medicana onur beye gdiiyorm ve hiç memnun değilm başka doktor arıyorum tavsiyeniz varmıı( Genişletmek için tıkla... Ne yonden memnun kalmasın ben kendısıne gıttım ve memnun kalmıştım
sericem .!.: arkadaşlar merhaba ben avcılarda medicana onur beye gdiiyorm ve hiç memnun değilm başka doktor arıyorum tavsiyeniz varmıı( Genişletmek için tıkla... Ne yonden memnun kalmasın ben kendısıne gıttım ve memnun kalmıştım
sericem Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2012 23 0 16 İstanbul 22 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sericem #3 çok hızlı konuşuyor süreki beni başından savıyor bişey soruyorum hıhı iyi günler diyor başkada dediği bişey yok muayene etmeden ilaç veriyor test sonuçlarını götüyorm düzgünce bakmıyor bilee
çok hızlı konuşuyor süreki beni başından savıyor bişey soruyorum hıhı iyi günler diyor başkada dediği bişey yok muayene etmeden ilaç veriyor test sonuçlarını götüyorm düzgünce bakmıyor bilee