• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Evren Helvacı - rinoplasti

kulup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
105
48
98
İstanbul
Merhaba, bu kış rinoplasti ameliyatı olmak istiyorum. Bayramdan sonrası için kendisinden muayene randevusu aldım. Randevuma gidene kadar buradan sizlerin de fikirlerinizi ve tecrübelerinizi/ bu operasyonla ilgili dikkat etmem gerekenleri ve muayenede özellikle üstünde durulması gerek dediğiniz konuları merak ediyorum. Daha önce Dr. Evren Helvacı'ya rinoplasti (burun estetiği) ameliyatı yaptıranlar fotoğraflı olarak tecrübelerini ve fikirlerini paylaşabilirse çok sevinirim.

***Güncelleme:
Başka bir doktora karar verdiğim için dr hanıma muayene olmadım. Fakat şunu söylemeliyim ki; doktor hanımın kliniği Clinic Blanc 'e instagram hesabından fiyat bilgisi sorduğumda rinoplasti için verdikleri fiyat 9bin TL iken, telefonla arayıp sorduğumda 10bin TL dediler. Tutarsızlığı sorduğumda ise instagramdan cevaplayan kişinin hata yapmış olduğu söylendi, bu durum daha en baştan bende güven eksikliğine yol açtı.Belki başka işlemler için bu kliniği tercih edebilirim (cilt bakım gibi) fakat rinoplasti için başka dr. a operasyon olacağım.

Son düzenleme:
Back