• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Esabil Ekere burun ameliyatı olan var mı? Nasıl bi Dr ? Lütfen yardımcı olun

DemdeCay

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
6
0
6
31
Burun Estetik Ameliyatı için Ankara'da Esabil Ekeri düşünüyorum. Nasıl bi Dr? Ameliyat olan vardır diye düşünüyorum.

Tecrübeleriniz önemli benim için

Burda çok güzel yaptığı burunlar gördüm.
Ama bir kızla tanıştım, o kızınki pinokyo burnu gibi olmuş, kendisi de beğenmiyordu ve revizyon düşünüyordu.

2 yıl oldu esabil beye ameliyat olalı uzun bir burnum vardı şuan eski halinden iyi ama çok güzel oldu diyemiyorum.arkadaşın dediği şekilde bende hala uzun olduğunu düşünüyorum.Çok güzel yaptığı tek bir burun var oda bigün mutlaka rumuzlu arkadaş bana göre.resmen evrim olmuş onun ki.ama aklınızda olsun kimsenin fotosuyla gitmeyin ne istediğinize iyi karar verin.ben onun burnu o kadar küçülünce benimki de öyle olur sandım direk o fotoyla gittim.oysa ona yakışan şekil bana olmadı ben kavisli burun istiyormuşum.sadece küçüklüğüne kapıldım yani.tabiki okadar küçülmedi.hatta hala uzun sayılır.tabiki yinede araştırın herkesin isteği beklentisi farklı.

Merhabalar ben 10 gün önce esabil beye burun estetiği oldum. Doktora fındık burun resmi gösterdim bana burnumun çok etli olduğunu o kadar küçük olamayacağını söyledi ama benim burnum çok büyüktü ve yaptığı burun öyle demesine rağmen o kadar minik oldu ki tam hayallerimdeki gibi bi burun gösterdiğim şeklin tıpatıp aynısını yaptı ama tabiki yüzüme yakışacağını düşündüğü için yaptı arkadaşlar yüzünüze yakışmayacak burnu zaten söylüyor. Herkesin burun yapısı çok farklı kıkırdaklı kemikli etli vs... bu yüzden doktor elinden geldiğince yapıyor emin olun esabil bey işinin ehli biri ve çok başarılı bir doktor ben gözüm kapalı güvendim ve hiç pişman olmadım yıllardır takıntım olan burnum şuan çok güzel görünüyor. Sadece esabil bey biraz sessiz konuşmayı çok tercih etmiyor siz isteklerinizi belirtiyorsunuz geçiştiriyor onun da ben işimi bilirim çok konuşma tarzı bir davranış olduğunu düşünüyorum hoş değil tabiki ama yaptığı burunlara değer 👍👍

merhaba ben de 2 hafta sonra esabil beye ameliyat olmayı düşünüyorum fakat hiç fotoğraf bulamadım. Ameliyat olanlar bana fotoğraf gönderebilirse çok sevinirim. 2 ay sonra düğünüm var o zamana iyileşir miyim sizce?

merhaba ben de 2 hafta sonra esabil beye ameliyat olmayı düşünüyorum fakat hiç fotoğraf bulamadım. Ameliyat olanlar bana fotoğraf gönderebilirse çok sevinirim. 2 ay sonra düğünüm var o zamana iyileşir miyim sizce?
Evet iyileşirsiniz 1 ayda bile hiçbişeyiniz kalmıyor

Bende esabil beye oldum 3 oldu çok memnunum kemerli ve düşük burnum vardı şimdi gayet güzel doğal bi burun yaptı

Bende oldum 20 gün önce. Burnunun bir tarafı bariz bir şekilde şiş olan varmı yada daha tam olarak nefes alamayan

Burun Estetik Ameliyatı için Ankara'da Esabil Ekeri düşünüyorum. Nasıl bi Dr? Ameliyat olan vardır diye düşünüyorum.

Tecrübeleriniz önemli benim için
Ben onda ameliyat oldum ama memnun değilim. Burnumda kemik vardı tam o gitti suan burnum eğri ve güldükçe sola doğru kayıyor. Burda ki bircok olumlu yoruma bakarak gitmistim ama memnun olmayan da bircok insan da var

Esabil eker e ameliyat olma yaptığının arkasında durmuyor diye okumustum kızın çok güzel olan burnunu çok kötü hale getirmiş ve kiz revizyon olmuş. İki fotoğraf çekip nasıl istersin diye ameliyat yapiyormus.burnu çokmus yaptığı ameliyatın arkasında durmamış tabiki sen bilirsin.

Haldun Kamburoğlu hocaya da bı görün tercih senin.haldun hocayı araştır esabil in mahvettigi burnun revizyonu o yaptı.gayette memnun şu an arkadaş yeni burnundan

Merhabalar ben 10 gün önce esabil beye burun estetiği oldum. Doktora fındık burun resmi gösterdim bana burnumun çok etli olduğunu o kadar küçük olamayacağını söyledi ama benim burnum çok büyüktü ve yaptığı burun öyle demesine rağmen o kadar minik oldu ki tam hayallerimdeki gibi bi burun gösterdiğim şeklin tıpatıp aynısını yaptı ama tabiki yüzüme yakışacağını düşündüğü için yaptı arkadaşlar yüzünüze yakışmayacak burnu zaten söylüyor. Herkesin burun yapısı çok farklı kıkırdaklı kemikli etli vs... bu yüzden doktor elinden geldiğince yapıyor emin olun esabil bey işinin ehli biri ve çok başarılı bir doktor ben gözüm kapalı güvendim ve hiç pişman olmadım yıllardır takıntım olan burnum şuan çok güzel görünüyor. Sadece esabil bey biraz sessiz konuşmayı çok tercih etmiyor siz isteklerinizi belirtiyorsunuz geçiştiriyor onun da ben işimi bilirim çok konuşma tarzı bir davranış olduğunu düşünüyorum hoş değil tabiki ama yaptığı burunlara değer 👍👍
Merhaba fotoğraf atma şansınız var mı acaba ben de haftaya olacağım da🙏🏻

Ben bu adami cok uzun suredir okuyordum burdan. Hem olumlu seyler gordum hem kisitli olan butceme uygundu. Tamamdir dedim. Bir suru emekler verdim kendi capimda, burda anlatmama gerek yok. gittim oldum ameliyatimi, 6 ay sonraya gun alarak.
Sonuç? Burnum eskisinden guzel. Evet. Ama bir doktora bir takım beklentilerle gidip suratinizi emanet ettiginizde tek beklentiniz "eskisinden iyi" olmasi olmamali. Ben resim falan verip bu burundan istiyorum demedim kendisine. İşine saygi duydum, benim yuzume yakisani yapar dedim. Belirttiğim tek noktalar kaş arasi kalinligi olmasin ve kavisli olsun idi.
sonra ameliyata girdim, bir ay acı çektim bir sürü masraf yaptım. Peki neye yaradı?
Burnumda kemer var. Hala nefes sorunum devam ediyor. Burnum estetik dedigimde kimse inanmiyor. Doğal yaptı sagolsun ama doğallığın da bir sınırı var. Kemerli burun da yapma yahu! Bu artik doğal yapmak değil, burna dokunmadan bırakmak. Bunla bitmiyor. Burnumun ucuna hele hiç dokunmamış. Hiç. Burnumun ucu kocaman ve apayni hala.
Derseniz ki hiç mi artilari yok, onlardan bahsedeyim. Eskisinden kisa duruyor biraz burnum. Nefes sorunum hala cozulmemis olsa da duzelecek gibi geliyor bir noktadan sonra. Ama bu ikisi dışında yok.

Ben çok mutsuzum kizlar. Yanina gidip kemeri gosterdim, ödem bu dedi. Ameliyati olali 2 ay olacak. Orada taş gibi bir kemer var. Nesi ödem? Masaj yap 6 ay içerisinde oturur diyor. Tabiki burun ameliyatlari boyle, ertesi gun iyilesmezler ama bunca zamandan sonra da kemerle gezmek hic normal değil. İnsan gibi parayi basip özelde olsam şuan kemerin k'si olmayacakti. Eminim. Hastanedeki kapisinin onundeki hastalara bakinca estetik gecirmis burnundan diyorsun ama benimki? Aa oldunuz mu anlasilmiyor dediler bana. Kemeri ve buyuklugu gorenler revizyon yapar sana ya, para da almiyormus dediler. Ben buna mecbur muyum? Bedava olsa bile? İki defa ameliyat sureci istememistim ben. Ustelik ikinci defa burnumu ona emanet etmek istiyor muyum emin degilim. Ki hoş, ben istesem bile kendisi hic yapacak gibi durmuyor. Odasina gittigimde geçecek dedi yolladı. Gecmezse revizyon vs konusulmadi. Neyse sonuc olarak cok iyi düşünün ya. Ben mutsuzum. Para verdim şuan baska bir yerde olup tekrar para vermek istemiyorum. Tekrar o süreci cekmek istemiyorum. Tek seferde kurtulacaktim ve bitecekti ya. İyi bir insana benziyor, eminim iyi de bir doktor. Yaptigi huzel burunlari cok gordum onlara guvenerek gittim. Zaten eli de baya aliskandir haftada 20 burun rahat yapiyor bence. Ama benim surecim, kendi kisisel tecrubem hic tatmin edici degil. Ne yapmalıyım bilmiyorum

Back