arkadaşlar aranızda dr ercan demiraya meme küçültme ameliyatı olan var mı?
Merhaba Dilber, ben Ercan Bey'e burun ve liposuction ameliyatı oldum. Yaklaşık 1 yıl sonra da meme büyütme ameliyatı oldum. Hakikaten adam işinin ehli. Ne kadar memnunum anlatamam. Çok ilgili hiç yalnız hissetmiyorsun, zaten muayenanesine gittiğinizde verdiği güven ile kendini ellerine bırakıyorsun. Meme küçültme ameliyatı hakkında bir fikrim yok ama ameliyat gecesi yan odamda bir meme küçültme ameliyatı da vardı ve oldukça memnun görünüyordu. Ben sonuna kadar tavsiye ederim.
cevabınız için çok tşk ederim. estetica ' da mı? oldunuz
evet orada oldum ancak görüşme ve kontrollere kendi muayenanesine giderdim..
evet dr ercan beye ameliyat olduk. meme küçültme ve lipouction. meme küçültme çok kolay ve ağrısız oldu. gayet de durumdan çok memnun kaldık. yalnız liposuction karın olayı insan yaptırmadan önce kesinlikle 2 kere düşünmeli çok zor ve ağrılı oldu. sizin liposuction olayınız nasıl oldu. ağrı sancı hissettiniz mi ? ya da ödemleriniz ne kadar? sürede indi
Vaser lipo muydu yoksa lazer miydi bende yaptırdım dr Ercan Demiray'a hiç bir sıkıntı olmadı.evet dr ercan beye ameliyat olduk. meme küçültme ve lipouction. meme küçültme çok kolay ve ağrısız oldu. gayet de durumdan çok memnun kaldık. yalnız liposuction karın olayı insan yaptırmadan önce kesinlikle 2 kere düşünmeli çok zor ve ağrılı oldu. sizin liposuction olayınız nasıl oldu. ağrı sancı hissettiniz mi ? ya da ödemleriniz ne kadar? sürede indi
bende olmayı düşünüyorum fiyatları nasıldı acaba küçültme ameliyatlarının?evet dr ercan beye ameliyat olduk. meme küçültme ve lipouction. meme küçültme çok kolay ve ağrısız oldu. gayet de durumdan çok memnun kaldık. yalnız liposuction karın olayı insan yaptırmadan önce kesinlikle 2 kere düşünmeli çok zor ve ağrılı oldu. sizin liposuction olayınız nasıl oldu. ağrı sancı hissettiniz mi ? ya da ödemleriniz ne kadar? sürede indi
Ben Ercan beye olucam,fiyatlari gayet normal,Yasadigim tecrubeyi ayrintilarla paylasicam.Cunku doktor arayisinin ne kadar zor oldugnu biliyorum.Benimki diklestirme ve buyutme olucak.bende olmayı düşünüyorum fiyatları nasıldı acaba küçültme ameliyatlarının?
Demiş ve paylaşmamış :)Ben Ercan beye olucam,fiyatlari gayet normal,Yasadigim tecrubeyi ayrintilarla paylasicam.Cunku doktor arayisinin ne kadar zor oldugnu biliyorum.Benimki diklestirme ve buyutme olucak.