Dr Engin Erkal - Antalya Hasta yorumları

Ben de çok çok araştırma yaptıktan sonra Hadi Bey'e ameliyat oldum. Şu anda ilk haftam doldu ve bugün alçılarım çıkacak. Bugün nasıl bir buruna sahip olduğumu az buçuk anlayabilecek ve daha iyi yorum yapabileceğim. Bu süreçlerin çok zor olduğunun farkındayım o yüzden ben de burada paylaşımda bulunacağım. Ancak resimlerimi burada yayımlamayı düşünmüyorum çünkü silinmiyor. İsterseniz özelden paylaşırım.

Mrb karar vermek zor aynı zorluğu bende yasadm ama enson hayrlısı diyerek engin beye gecen sene ameliyat oldum ama acele karar verdiğim için ve biran önce olsun bitsin die düşğndüğüm için sadece nefes alabileyim ve burun kemeri alınsn dedim doğal olsun istedim ameliyatm cok rahat geçti sonuçta iyiydi kimse ameliyat oldugumu anlamıyordu. Doktorum gercekten cok ilgiliydi uzakta olmama ragmen her sıkıntıyı onu la paylaştım ve anında cevap aldm. 1 yıl sonra kontrola geldiğimde hiçbir sorun ılmadıgını söyledi ama içimize sinmeyen birşey vardı oda burnumun doğallığı engin beyin teklifi ile tekrar ameliyat oldum çünkü onun için önemli olan hastanın memnuniyeti ve mutluluğu şimdi daha bir hafta bile olmamasına ragmen sonyç gerçekten tam istediğim gb ve doktorumun sayesinde şimdiki halimle daha mutluyum:)hem başarılı hemde çok ilgili bir doktor görüşmeni tavsiye ederim iki kez ameliyat olmuş biri olarak:))

3 gün önce ameliyat oldum ,bu forumdan bilgi alarak dr. engin erkalla görüştüm ve ameliyat oldum. kesinlikle çok başarılı ve iyi bi insan şimdiden herkese geçmiş olsun

Eklentiler

• 10681660_10203943300876356_979606447_n.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 431
  • 10583726_10203677662915573_1170265036_n.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 485
3 gün önce ameliyat oldum ,bu forumdan bilgi alarak dr. engin erkalla görüştüm ve ameliyat oldum. kesinlikle çok başarılı ve iyi bi insan şimdiden herkese geçmiş olsun
ne kadara oldunuz fiyat kaç benim kuzenimde olmak istiyo bu arada her an banlanabilirsiniz sitede erkek üye yasak çünkü

bilgi paylaşımı yapıyorum, yöneticinin anlayışla karşılayacığını düşünüyorum, 3500 tl verdim
burnumun içinden kemik ve et alındı ayrıca estetik yapıldı. 2 günde hastanede yattım
medstar hastanesi

dr. engin erkal'ın nasıl bir doktor olduğunu görmek isteyenler gidip görebilir, sabah ve öğreden sonra sürekli ameliyata girior hiç vakti yok nerdeyse bu da onun ne kadar başarılı ve iyi olduğunu gösterior, arkadaşlar ben estetikten çok nefes almaya önem veriordum o yüzden engin beye bıraktım herşeyi

Arkadaşlar Son Olarak Şunu Söylemek İstiyorum Her Hastaya Aynı Fiyat Verilmiyor, Çünkü Her Hastanın Problemi Aynı Değil...

Arkadaşlar Son Olarak Şunu Söylemek İstiyorum Her Hastaya Aynı Fiyat Verilmiyor, Çünkü Her Hastanın Problemi Aynı Değil...
bişey merak ediyorum burunda problem oluncamı fiyat düşüyo yoksa problemsiz sadece estetik amaçlı gidincemi?

bişey merak ediyorum burunda problem oluncamı fiyat düşüyo yoksa problemsiz sadece estetik amaçlı gidincemi?
estetik keyfi bişey olduğu için ssk karşılamıyor, burnun içinde problem varsa ve ekstra olarak estetik gerekiyorsa fiyatlar minimum 3500 tlden başlıyor..
kısacası estetik olacaksan ne olursa olsun en az 3500 tl ssk karşılamıyor arkadaşlar

Arkadaslar merhaba
Konuyu bastan okuyayım dedım ama malesef 15. Sayfada afakanlar bastı benı. Tartışmalar yapılmıs cunku. Melısm nın mesela ne yaptıgını suan cok merak edıyorum acaba amelıyat oldumu kımde karar kıldı? Gercekten cok zor bır karar. Ben 3hafta once faranjıt oldugum ıcın medıcal park a kbb ye gıttım. Tek dr var oda prof. Harun bey. Adam bogazımla ılgılenecegıne burnuma yonelmesı basta tuhafıma gıttı. Burnumda et var ve sag taraftakı nerdeyse suan deliği tıkamış durumda ve ıcerde kemik egrıymiş. Ben hıc takmadıgım ıcın burnumun goruntusunu arastırmamıstı. Buzamana kadar. Dr ıcını yapmışken dısınıda duzeltelım dedi. Korkuorum sonrasında daha kotu olur dıe dedım. Korktugumu farkedınce eee tabı sonucta anatomı degısıyor dedı kesınlıkle ısrarda bulunmadı sadece ıcını yaparız dedı. Cıktım ordan ama beynıme gırdı bıkere estetık olsammı dıe. Hadı beyı cok ovduler gıttım. Ayrıca ucretsızde degıl 35tl aldılar benden. Ama kızlar adama hıc guvenemedım yanı bıkere konusma tarzına sınır oldum. Bıseyı soylerken sureklı anadııınn. Anadıınnn. Dıo. Anladınmı demeye calışıo ben korktugumu soyledım. Cok guzel olur yanı suankı den daha kotu olmayacagı kesın dedı. Fotoda gosterdı hepsı on profılden. Gosterdıklerı cok guzeldı ama benım ıcıme hıc sınmedı. Ve dırek sıldım onu beynımden. Sımdı burda herkes engın erkalı ovmuş. Bıde ona gıdıcem ve ozerdem kardeşlere 2 dr kaldı ve ona gore kararı ı verıcem. Estetık olayına gırmelımıyım gırmemelıyım bılmıorum. Burnum duzgun degıl eve ama sonrasından korkuorum. Şımdı estetık olan arkadaşlarımın benı aydınlatmasını rıca edıyorum. Kızlar ne yapmalıyım. Sızce hangı dr ?

öncelikle geçmiş olsun...
ben engin erkal beye ameliyat oldum ve memnunum açıkcası bugün ameliyat olalı 9 gün oldu , burnumun içinden kemik ve et aldı ayrıca burnum kemerli olduğu için üst taraftaki kemiği alıp törpüleme yaptı, burnum çok düşüktü ve kıkırdak koyarak yukarıya kaldırdı son olarak kemerli olan bölgeye dolgu yaptı ve şuan hersey çok güzel düşün yani 4 saat sürdü, hiç korkmadan olabilirsin tabi hekim seçimi çok önemli, engin bey ve hastahane gerçekten çok iyi kendisi medstarda çalışıyor, doktor hasta ilişkisinden çok bana hep abicim dedi bu bana aşırı güven verdi..ben engin hocama böyle bi burun istiyorum demedim herşeyi kendisine bıraktım siz bir kere ameliyat oluyorsunuz ama o günde 2 ameliyata giriyor ve genç yaşına ragmen çok tecrübeli genç dediğim /35-36) yaşında.. engin beye gidip 45 tl karşılığı muayene olabilirsin tabi ssk ile 45 , o senin resimlerini çekicek ve proğramda yeni bir burun yapacak ayrıca muayene olurken burnun iç kısmına kamera sokacak , sana burnunun iç kısmında sıkıntılı olan yerler hakkında bilgi verecek, fiyat sormayın lütfen her hastanın fiyatı aynı değil ama dediğim gibi minumum 3500 tl herşey dahil 2 günde hastanede yatıyorsunuz...

Merhaba banu
Valla herkes cok ovuyo bende bı gıdeyım ozaman haftaya. Pekı sıslık morluk varmı cok suratında. Acı cekıyormusun? Ben hayatımda hıc amelıyat olmadım ve burun gercekten cok değiştiriyor ınsanı cok korkuyorum o yuzden. Bıde tam oturma suresı 1yıl dıyorlar. Buda urkutucu. Napıcam bılemıyorum valla. Estetik olayına gırsemmı yoksa dırek mecbur yapılması gereken et kemık olayını halledıp cıksammı bılemedım

burnun tam oturması 1 yıl ama senin burnun 15 gün sonunda zaten belli oluor. 1 yıl dedikleri o estetik yapılan yerin kendini toparlaması. bu arada ben erkeğim 10 gün felan oldu işte küçük şişlikler kaldı , yüzüm iyi anlamda değişti çevreden olumlu yorumlar alıorum

Merhaba bende ameliyat olalı 1 ay oldu. Burnum öyle güzel oldu ki içim içime sığmıyor. Ben Doç. Dr. Mustafa Deniz Yılmaz beye ameliyat oldum. Kendisine ameliyat olan 2 arkaşamın tavsiyesiyle gittim. İnanılmaz bilgili ve ilgili bir doktor. Ameliyat öncesi çok korkularım vardı. Bir çok forum okumuştum ve kafam çok karışıktı. Burnum düşer mi diye çok korkuyordum. doktor bey her sorumu tek tek yanıtladı. Burun ameliyatlarında yapılan hataları ve nedenlerini anlattı. Beni inanılmaz rahatlattı. Çok tecrübeli bir doktor. İyi ki ona ameliyat olmuşum. Antalya da ameliyat olacaksanız onunla mutlaka görüşün derim.

Ha bu arada benim iyileşme sürecim çok hızlı oldu. daha bir ay geçti ama neredeyse hiç şişliğim kalmadı. ağrı sızı da hiç olmadı diyebilirim.

merhaba arkadaşlar.. ben de uzun bi arastırma sonucu ve bi kaç arkadaşımın da önerisi ile ENGİN ERKAL beyefendiye ameliyat olmaya karar verdım. Ameliyat sonrası sadece 2 gün şişler oldu ama okadarı normal zaten iyileşme sürecim çok hızlı oldu nefes alıp verirken zorlanıyordum ameliyat olmam gerekiyordu estetik extraya girdi ama çok memnun kaldım beklediğimden de daha iyi ve güzel oldu burnum Engin Bey'e çok tesekkür ediyorum. Ameliyatta en önemli aşama ilk başta ne istediğinize doğru karar vermeniz sonrası zaten çabuk ve kolay geçiyo ameliyat sonrası 10. gün fotografımı da görünce ne demek istediğimi anlicaksınız zaten çok rahat dışarı da çıkabiliyorum hiçbir ağrı şişlik yok çok mutluyum artık çok daha rahat nefes alabiliyorum ve şeklinden de çok memnunum kesinlikle öneriyorum..

Eklentiler

• 2014-10-25 18.39.05.png
    434,5 KB · Görüntüleme: 519
merhaba ben de Engin Erkal ve Mustafa deniz yılmaz arasında kaldım. engin beyle görüştüm.ama mustafa beyle henüz görüşemedim. Engin bey hakkkında burada çok güzel yorumlar var. Ama mustafa beye de ameliyat olan tanıdıklarım çok memnun. araştırdığımda mustafa bey daha tecrübeli görünüyor. onunla da görüşüp kararımı vereceğim. hayırlısı bakalım.

Geçmiş olsun çok hoş duruyor acaba önden de bakabilir miyiz bir de eski burnunuzu gorebilir miyiz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…