Merhaba kızlar, ben de en kısa zamanda estetik düşünüyorum.içeride eğrilik de varmış. Etrafımda burun estetiği olan bir çok arkadaşım var. Cerraha karar vermek çok zor. Bazıları sizin yukarıda tavsiye ettiğiniz cerrahlara ameliyat olmuş, memnun olan da var olmayan da. Off internette araştırma yapmaktan beynim patlayacak. Buralarda yorumlar hep olumlu, hiç sorun yaşayan yok mu?
ne kadara oldunuz fiyat kaç benim kuzenimde olmak istiyo bu arada her an banlanabilirsiniz sitede erkek üye yasak çünkü3 gün önce ameliyat oldum ,bu forumdan bilgi alarak dr. engin erkalla görüştüm ve ameliyat oldum. kesinlikle çok başarılı ve iyi bi insan şimdiden herkese geçmiş olsun
bişey merak ediyorum burunda problem oluncamı fiyat düşüyo yoksa problemsiz sadece estetik amaçlı gidincemi?Arkadaşlar Son Olarak Şunu Söylemek İstiyorum Her Hastaya Aynı Fiyat Verilmiyor, Çünkü Her Hastanın Problemi Aynı Değil...
estetik keyfi bişey olduğu için ssk karşılamıyor, burnun içinde problem varsa ve ekstra olarak estetik gerekiyorsa fiyatlar minimum 3500 tlden başlıyor..bişey merak ediyorum burunda problem oluncamı fiyat düşüyo yoksa problemsiz sadece estetik amaçlı gidincemi?
öncelikle geçmiş olsun...Arkadaslar merhaba
Konuyu bastan okuyayım dedım ama malesef 15. Sayfada afakanlar bastı benı. Tartışmalar yapılmıs cunku. Melısm nın mesela ne yaptıgını suan cok merak edıyorum acaba amelıyat oldumu kımde karar kıldı? Gercekten cok zor bır karar. Ben 3hafta once faranjıt oldugum ıcın medıcal park a kbb ye gıttım. Tek dr var oda prof. Harun bey. Adam bogazımla ılgılenecegıne burnuma yonelmesı basta tuhafıma gıttı. Burnumda et var ve sag taraftakı nerdeyse suan deliği tıkamış durumda ve ıcerde kemik egrıymiş. Ben hıc takmadıgım ıcın burnumun goruntusunu arastırmamıstı. Buzamana kadar. Dr ıcını yapmışken dısınıda duzeltelım dedi. Korkuorum sonrasında daha kotu olur dıe dedım. Korktugumu farkedınce eee tabı sonucta anatomı degısıyor dedı kesınlıkle ısrarda bulunmadı sadece ıcını yaparız dedı. Cıktım ordan ama beynıme gırdı bıkere estetık olsammı dıe. Hadı beyı cok ovduler gıttım. Ayrıca ucretsızde degıl 35tl aldılar benden. Ama kızlar adama hıc guvenemedım yanı bıkere konusma tarzına sınır oldum. Bıseyı soylerken sureklı anadııınn. Anadıınnn. Dıo. Anladınmı demeye calışıoben korktugumu soyledım. Cok guzel olur yanı suankı den daha kotu olmayacagı kesın dedı. Fotoda gosterdı hepsı on profılden. Gosterdıklerı cok guzeldı ama benım ıcıme hıc sınmedı. Ve dırek sıldım onu beynımden. Sımdı burda herkes engın erkalı ovmuş. Bıde ona gıdıcem ve ozerdem kardeşlere 2 dr kaldı ve ona gore kararı ı verıcem. Estetık olayına gırmelımıyım gırmemelıyım bılmıorum. Burnum duzgun degıl eve ama sonrasından korkuorum. Şımdı estetık olan arkadaşlarımın benı aydınlatmasını rıca edıyorum. Kızlar ne yapmalıyım. Sızce hangı dr ?
burnun tam oturması 1 yıl ama senin burnun 15 gün sonunda zaten belli oluor. 1 yıl dedikleri o estetik yapılan yerin kendini toparlaması. bu arada ben erkeğim 10 gün felan oldu işte küçük şişlikler kaldı , yüzüm iyi anlamda değişti çevreden olumlu yorumlar alıorumMerhaba banu
Valla herkes cok ovuyo bende bı gıdeyım ozaman haftaya. Pekı sıslık morluk varmı cok suratında. Acı cekıyormusun? Ben hayatımda hıc amelıyat olmadım ve burun gercekten cok değiştiriyor ınsanı cok korkuyorum o yuzden. Bıde tam oturma suresı 1yıl dıyorlar. Buda urkutucu. Napıcam bılemıyorum valla. Estetik olayına gırsemmı yoksa dırek mecbur yapılması gereken et kemık olayını halledıp cıksammı bılemedım
nekadara oldun cnmHa bu arada benim iyileşme sürecim çok hızlı oldu. daha bir ay geçti ama neredeyse hiç şişliğim kalmadı. ağrı sızı da hiç olmadı diyebilirim.
onu doktorla konuş canımnekadara oldun cnm
Geçmiş olsun çok hoş duruyor acaba önden de bakabilir miyiz bir de eski burnunuzu gorebilir miyiz acabamerhaba arkadaşlar.. ben de uzun bi arastırma sonucu ve bi kaç arkadaşımın da önerisi ile ENGİN ERKAL beyefendiye ameliyat olmaya karar verdım. Ameliyat sonrası sadece 2 gün şişler oldu ama okadarı normal zaten iyileşme sürecim çok hızlı oldu nefes alıp verirken zorlanıyordum ameliyat olmam gerekiyordu estetik extraya girdi ama çok memnun kaldım beklediğimden de daha iyi ve güzel oldu burnum Engin Bey'e çok tesekkür ediyorum. Ameliyatta en önemli aşama ilk başta ne istediğinize doğru karar vermeniz sonrası zaten çabuk ve kolay geçiyo ameliyat sonrası 10. gün fotografımı da görünce ne demek istediğimi anlicaksınız zaten çok rahat dışarı da çıkabiliyorum hiçbir ağrı şişlik yok çok mutluyum artık çok daha rahat nefes alabiliyorum ve şeklinden de çok memnunum kesinlikle öneriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?