• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Engin Erkal - Antalya Hasta yorumları

sanemmm07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
23
2
96
Antalya
herkese selamlar

antalyada yaşıyorum üniversite öğrencisiyim
yıllardır burnumdan nefes problemim var her gittiğim doktor ameliyat dedi
artık bende ameliyat olmak istiyorum ama olmuşken biraz estetik müdahalede istiyorum
bu şehirde pek kimseyi tanımıyorum ama sınıfdan bir arkadaşım Serik Devlet Hastanesinde
dr.engin erkal diye birisine ameliyat oldu..inanılmaz değişti kız adeta başka biri oldu..teyzesi hemşire olduğu için o tavsiye etmiş
istersem benide götürecek muayeneye..çok genç birisi diyor..acaba tecrübelimi bilemiyorum

şimdi çok kararsızım bilemiyorum ne yapsam..maddi durumumda çok iyi değil malum öğrencilik halleri :)

daha önce bu doktoru tanıyan yada duyan varsa yardım edebilirmi bana
şimdiden teşekkürler..

herkese selamlar

artık bende ameliyat olmak istiyorum ama olmuşken biraz estetik müdahalede istiyorum
bu şehirde pek kimseyi tanımıyorum ama sınıfdan bir arkadaşım Serik Devlet Hastanesinde
dr.engin erkal diye birisine ameliyat oldu..inanılmaz değişti kız adeta başka biri oldu..teyzesi hemşire olduğu için o tavsiye etmiş
istersem benide götürecek muayeneye..çok genç birisi diyor..acaba tecrübelimi bilemiyorum

şimdi çok kararsızım bilemiyorum ne yapsam..maddi durumumda çok iyi değil malum öğrencilik halleri :)

şimdiden teşekkürler..
canım ben engin beye ameliyat oldum.ilk başta benim de tereddütlerim vardı ama herşeye değdi.şuan çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.Engin beyin tecrübesine güvenebilirsin.hiç pişman değilim.burnun görüntüsü kadar nefes de önemli biliyorsun bütün bunları düşünerek engin beye ol derim ben :)) bol şans

teşekkür ederim en azından bir kişi çıktı tanıyan :)

bayramdan tatilinden sonra görüşmeye gideceğim bakalım ne diyecek...

bir şey sorabilirmiyim nasıl karar verdin engin beye ameliyat olmaya..zor bi karar sonuçta..sonra eski burnumu aramayayım :)
birde ameliyat çok morluk oluyormuş galiba senin nasıl oldu ne kadar sürdü ? özel bir önlem aldın mı

herkese selamlar

şimdiden teşekkürler..

Merhaba canım bende Antalya'da yaşıyorum yeni okulum bitti,seninle aynı şikayetleri paylaşıyordum ve Dr. Engin beye gittim. 25 Eylülde gerçekleşti operasyonum ve şu anda o kadar rahat nefes alıyorum ki anlatamam, bende estetik müdahale yaptırdım ve çok çok memnunum.Engin beyin tecrübesine güvenebilirsin,normal şartlarda bu ameliyatlarda morluklar oluşuyormuş bende sadece ikinci gün de göz kapaklarımda hafif oluştu ve geçti.Cildimin çok hassas olmasına rağmen dikiş izim hiç belli değil ve hiç bir şekilde acı çekmedim dikiş alınırken.O kadar ilgili bir doktor ki gittiğine hiç pişman olmayacaksın.. Şimdiden geçmiş olsun..

selam canım ben de yaklasık bir ay önce engin beye ameliyat oldum.Engin beye ameliyat olmaya karar vermeden önce baya bi arastırma yaptım ve yaptığı kişilerden bi kaç tanesini yeni burnuyla görme fırsatım oldu gercekten cok basarılıydı ve olanlar da hallerınden cok memnun görünüyolardı buna istinaden ben de ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyat öncesi ve sonrası ilk hafta cok tedirgindim cünkü atel cıktıgında sisliklerden burnum kocaman gözüküyodu fakat gün gectikce burnum küçülmeye basladı ve suan bir ayı doldurdum burnum aynaya baktıgımda cok guzel görünüyo cok memnunum engin beye ameliyat olduğum için gercekten kendimi sanslı görüyorum. Ameliyat olmaya cıddı cıddı karar ver pişman olmıcaksın buna emin olabılırsın. Son olarak şunu söliyeyim ameliyat sonrası benım cok asırı morluklarım ve şişliklerim olmadı ki cok hashas bı tenım var ona rağmen bekledığımzden de az morarma oldu oda iki hafta icinde tamamen gectı dikiş alınan yerde de iz kalmadı nefes alma problemım de yok her şey yolun da gitti yani engin beyi kesinlikle tavsiye ediyorum kendısıne de burdan teskkr ediyorum :)))

yorumlar için herkese ayrı ayrı teşekkürler
için baya rahatladı , bayaramdan sonra görüşmeye gidip gün almayı düşünüyom
gelişmeleri sizinle paylaşırız ... çok heyecanlıyım bakalım ne olacak :))

herkese selamlar

şimdiden teşekkürler..

uzun süredir burun ameliyatı olmayı düşünüyordum. herhangi bir problemim yoktu fakat görselliğinde hoşlanmıyordum. engin hoca nın hastasıydım ve ameliyat olmaya karar verdikten sonra antalya da bir kaç doktor araştırdım ve engin hocaya karar verdim. serik devlet hastanesine kontrole gittim resimlerim çekildi ve bilgisayarda olabilcek yüzüme uygun şekli engin hoca gösterdi. ameliyat aşaması öyle abartıldığı gibi geçmedi. oldukça kolay bi süreçti. 3 ay oldu ve ben çok memnunum. üstelik benden sonra ablam , kuzenm , ve arkadaşım da engin hocaya ameliyt oldu. onlarda hallerinden gayet memnun:)) ameliyat sonrası en küçük bi pişmanlık bileduymadımm.engin hoca yı tanımak benm için büyük bir şans.. burdan ona çok çok tşk ediyorummm.. amelyt olmak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorummm:))

uzun süredir burun ameliyatı olmayı düşünüyordum. herhangi bir problemim yoktu fakat görselliğinde hoşlanmıyordum. engin hoca nın hastasıydım ve ameliyat olmaya karar verdikten sonra antalya da bir kaç doktor araştırdım ve engin hocaya karar verdim. serik devlet hastanesine kontrole gittim resimlerim çekildi ve bilgisayarda olabilcek yüzüme uygun şekli engin hoca gösterdi. ameliyat aşaması öyle abartıldığı gibi geçmedi. oldukça kolay bi süreçti. 3 ay oldu ve ben çok memnunum. üstelik benden sonra ablam , kuzenm , ve arkadaşım da engin hocaya ameliyt oldu. onlarda hallerinden gayet memnun:)) ameliyat sonrası en küçük bi pişmanlık bileduymadımm.engin hoca yı tanımak benm için büyük bir şans.. burdan ona çok çok tşk ediyorummm.. amelyt olmak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorummm:))

tşk ederim yorumalın için
özellikle senden sonra 3 kişini daha ameliyat olması sonucun iyi olduğunu gösteriyor, yoksa onlar olmazdı değilmi :)
hadi hayırlısı :) bayramdan sonra gideceğim bende bilgisayardan değişiklik istiyorum en azından bi fikrim olur nasıl olacağı ile ilgili ...iyi oldu söylediğin

herkese selamlar

şimdiden teşekkürler..
ben engin beye arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim,arkadaşım burnunu engin beye yaptırmıştı ki çok muhteşem olmuş,ailemin alanya dışında ameliyat olmama karşı çıkmasına rağmen engin beye gittim,muayene oldum,engin bey çok ilgili ve sıcakkanlı,hastasının nasıl bi burun istediğine çok önem veriyor..benim fotoğraflarımı çekti yüzüme giden uygun bir burun yaptı programdan. benim çok içime sindi,aralıkta kısmetse ameliyat olacağım engin beye güvenim sonsuz,sizinde içiniz rahat olablir:))şimdiden geçmiş olsun..

ben de engin beye ameliyat oldum, hem nefes problemim hem de burun görüntümde sorun vardı. şu an burnumun hem görüntüsü güzel, hem de nefes problemim yok.. ayrıca çok ilgili ve rahat iletişim kurabileceğin bi doktor.. İşinde de başarılı... şu anda burnumun estetik olduğunu birinin anlayabileceğini sanmıyorum, dikiş izi de kalmadı... Eğer DR.Engin ERKAL ı tercih edersen gerçekten pişman olmazsın. bu yuzden rahatla, emin ellerdesin;)
herkese selamlar

şimdiden teşekkürler..

beklediğimden çok pozitif yorum geldi :)

birazda eleştiri istiyorum arkadaşlar yaa...hiç sıkıntı olmadımı hastane şartları falan nasıl..sonuçta ilçe hastanesi :(

selam:)ben geçen yıl burnumdan bir operasyon geçirmiştim.Fakat iyi olamadığı gibi daha kötü oldu.Yani burun emaliyatı ve estetik operasyon asla istemiyordum.Bir sabah serik devlet hastahanesine gittim ve Engin hocayla tanıştım.Bana ameliyatımı en ufak ayrıntısıyla anlattı.Bi an olsun tereddüt etmedim. Kendine güvendiği ve işinde çook iyi olduğu çok belliydi.Ameliyatım 5 saat sürdü.sizede ilk başta Çook uzun gelmiş olabilr ama benm kaburgamdan parça alınması gerekiyordu ve çift ameliyat sayılırdı.Kaburgadan alınan kıkırdak sayesinde burnumun çökmüş olan kısmına destek yaptı.YANİ yepyeni bir burun .ameliyat sonrasına gelecek olursak ameliyat öncesinden çok daha kolaydı.Hastahanede 4 gün kaldım ama son iki gün ağrı kesici yaptırma gereği bile duymadım.Engin bey gerçekten çoook fazla ilgilendi.Göz altlarımda sadece hafif kızarıklık vardı çizgi seklinde,morarma olmadı.Araştırdım doktorumun elleri öyle yatkın ki dokularım fazla zedelenmediği için morarmamış.suan 6. haftadaym ve maşallah harika nefes alıyorum, burnum muhteşem gözüküyor kaburgam ise iyi durumda hızla iyileşti..Burununda problemi olan varsa kesinlikle Engin hocayı tavsiye ederim, ona burdan ÇOOOOOOOOOOOK teşekür ediyorum.

konuya cevap yazanların hepsinin ilk mesajı
serik gibi küçük bi yerde ameliyat olan bu başlığın açılmasını bekleyen ne çok kişi varmış.

konuya cevap yazanların hepsinin ilk mesajı
serik gibi küçük bi yerde ameliyat olan bu başlığın açılmasını bekleyen ne çok kişi varmış.
seriğin küçük bir yer olması orada çok fazla burun estetiği yapılamayacağı anlamını taşımaz arkadaşlar.Sonuçta bu durum hizmet sektörünün en önemli alanı yani sağlık,dolayısıyla doktorun hüneri ve başarısı önemli diye düşünüyorum..Serik küçük olmasına rağmen engin beyin ameliyatları oldukça fazla bunu muayeneye gittiğinizde bizzat doktor beyin bilgisayarından görebilirisniz..benim resimlerimede bakablirsinz:) hatta ameliyatım aralıkta,ameliyattan sonrada deneyimlerimi paylaşacağım..

seriğin küçük bir yer olması orada çok fazla burun estetiği yapılamayacağı anlamını taşımaz arkadaşlar.Sonuçta bu durum hizmet sektörünün en önemli alanı yani sağlık,dolayısıyla doktorun hüneri ve başarısı önemli diye düşünüyorum..Serik küçük olmasına rağmen engin beyin ameliyatları oldukça fazla bunu muayeneye gittiğinizde bizzat doktor beyin bilgisayarından görebilirisniz..benim resimlerimede bakablirsinz:) hatta ameliyatım aralıkta,ameliyattan sonrada deneyimlerimi paylaşacağım..

ne kadar ücret vericeksin ameliyat için? Eğer yaptığı operasyonların resimlerini gösteriyorsa gidebilirim önfikir olması açısından güvenilir gelirse şubat ayına ameliyat günü alabilirim.

Back