• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DR ELİF İLKNUR EKİCİ ZEYNEP KAMİL HASTANESİ

YAGMURSONRASII

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2023
10
3
6
30
Bugün bu doktora randevum vardı zeynep kamilde, sadece 10 dk geç kaldığım için randevulara geç kalmıyoruz, siz çıkın dışarı sizden sonraki hastayı alıcam onun sırası sizi sonra alıcam dedi tek kelime etmeden çıktık eşimle. hasta çıktı sonra yine başka hasta aldı oda çıktı tekrar yine başka hastayı çağırdı bende girdim içeri, hocam 3. kişi oldu bekliyorum kapıda beni almıcak mısınız dedim senin sistemde kaydın düşmüş git kayıt açtır gel öyle alıcam dedi. resmen köpek azarlar gibi azarladı, bende madem bu kadar niye bekletiyorsunuz yarım saattir fazla beklettiniz dedim, sinirlendim açtırmıyorum kayıt diyip çıktım ağlaya ağlaya eve gittim. istanbulda yaşıyoruz sabah 8,30 randevusu çekmeköyden üsküdara 1 buçuk saatte gittik eşimle. hava yağmurlu trafiğin dünya da 1 numara olduğu şehirde yaşıyoruz. 1 kişi geç kaldım diye bu muamele hak ediliyor mu. gebeyim, tüp bebekle hamile kaldım riskli bir hamileliğim var zaten stresli bir şekilde gidiyoruz bide yediğimiz azar cabası. benim evime daha yakın ilhan varank ve ümraniye devlet hastanesi olmasına rağmen en başından beri iyi diye zeynep kamile gittim gerçekten yazıklar olsun bide işten izin alıp gidiyorum. elim bomboş döndüm. hakkım yoktur ama döktüğüm gözyaşlarım ve üzüntümü allah sorsun. başka birşey demiyorum. birdaha asla gitmem bu hastaneye. allah karşımıza iletişim kurabildiğimiz bizi anlayan doktorlar çıkarsın inşallah

Back