• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DR Didem Kurban~Vajinismusu 3 günde yendim

saglikcibayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2018
7
0
86
28
3 haftalık evliyim.Cinsellikle ilgili yaşadığım bazı sorunlar sonucu ve yaptığım araştırmalarla vajinismus olduğuma karar verdim ve doktor araştırmasında başladım.Bir sağlıkçı olarak bu tür,önlem alınmazsa ciddi sonuçlar doğurabilecek konularda her zaman bir uzmana başvurulması gerektiğini düşünüyorum. Ankara da DR.Didem Hanımı seçtim ve muayeneye oldum ( Dr.Didem KURBAN).Orta derece vajinismus tanısı koyuldu.Sadece 3 günde yeneceğimi söylediler. Açıkçası pek kendime güvenemedim ve inanamadım ama sevgili doktorum ilgisi ve profesyonel tedavi ve taktikleriyle yenmemi sağladı hiç sorun kalmadı.Sabır inanç ve uzman eliyle yenilmeyecek hicbir şey yok :) Dr.Didem KURBAN :) kesinlikle tavsiye ediyorum.Buradan da çok teşekkürlerimi sunuyorum iyiki sizi tanıdım ♡

Gözünüz aydın eski bir vajinusmus öyküsü olarakdan gerçekten zor bir süreç yaşamayan bilemez tekrardan tebrik ederim🤩

Back