• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DR DERYA UYAN , DR UMUT SARI??

lanebh

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
7
2
6
Merhaba,
Acıbadem atakent hastanesinde dr derya uyandan randevu aldım

ama kararsızım umut sarı içinde iyi bir doktor diyorlar eğer giden daha önceden

bilgisi olan varsa yardımını rica ediyorum, şimdiden teşekkür ederim.:anneadayı:

Derya iyidir canım ya ilgilidir ne zaman bişey sorsan hemen döner benim normal doğum yapmamda da emeği büyüktür bazı yerlerde kötü yorumlar gördüm ama hiç alakası yok derya uyanı tercih edebilirsin diğer doktorları bilmiyorum ama ben kadın dr olduğu içinde çok rahattım tercih meselesi tabiki

Merhaba,

Derya hanımla devam ediyordum ama kendisi doğum izininde olduğun için umut dilek ile devam ettim 3 -4 kontrolde , önümüzdeki hafta derya hanımla devam edeceğim doğum izinden dönmüş

Evet geçen hafta döndü ben ilk kontrolüme gittim bile

Ben de Derya hanimla devam ediyorum ve cok memnunum su an 26. Haftamdayim tavsiye ederim kendisini

Kızlar merhaba bende iki doktor arasında kaldım sizden tavsiye bekliyorum. Umut bey mi Derya hanım mı? çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba ben derya hanım ile devam ettim ve çok memnun kaldım . Çok cana yakın bir arkadaş gibi yaklaşımı size güven veriyor . Her an aklınıza takılan sorulara cevap verir. Doğum esnasında çok yardımcı oldu beni motive eden sözler ile , iğnesiz normal Doğum gerçekleştirdim. Kendisi de yeni anne olduğu için empati yapabiliyor , umut beyde inanılmaz şeker biri çok bilgili ve tecrübeli derya hanım Doğum iznine çıktığı sırada Umut beye gitmiştik çok memnun kalmıştık kendisinden de . Tercih sizin tabiiki hangis size güven veriyorsa onu tercih edin derim , şimdiden hatırladı ile bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim

Çok teşekkür ederim lanebh lanebh :) ilk kez böyle uzun bi yorumla karşılaştım. Derya hanıma da gitmiştim ama normal doğuma yönlendirmiyo gibi gelmişti. Umut beyi de duydum ama yine bayan olması daha rahat ettirir diye derya hanımda karar kıldım inşallah bnde normal doğum yapabilirim. Başka öneriniz varsa dinlemek isterim

Rica ederim :KK200: insan hamilelik döneminde birilerinden fikir almak istiyor içini rahatlatmak için , aklıma gelen bişey Yok aslında senin sormak istediklerin varsa seve seve cevap veririm M mervifan

Back