J Jibbee Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2017 53 16 4 Eylül 2018 Konu Sahibi Hndnblim #21 ben deniz hoca ile bugun pazartesi transferimi yaptım, önceden 1 denemem var baska hastanede basarısızdı, bu kez deniz hanımla bakalım nasıl çıkacak sonuçlar....
ben deniz hoca ile bugun pazartesi transferimi yaptım, önceden 1 denemem var baska hastanede basarısızdı, bu kez deniz hanımla bakalım nasıl çıkacak sonuçlar....
J Jibbee Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2017 53 16 4 Eylül 2018 Konu Sahibi Hndnblim #22 pperfinya .!.: Benimde dün transferimi yaptı Deniz hanım bakalım sabırla bekliyoruz sonucu Genişletmek için tıkla... transfer yaptı yazmıssınız sonra ne oldu acaba tuttumu?
pperfinya .!.: Benimde dün transferimi yaptı Deniz hanım bakalım sabırla bekliyoruz sonucu Genişletmek için tıkla... transfer yaptı yazmıssınız sonra ne oldu acaba tuttumu?
pperfinya Berfin kardeş istiyor Kayıtlı Üye 31 Ocak 2010 403 86 8 Eylül 2018 Konu Sahibi Hndnblim #23 Jibbee .!.: transfer yaptı yazmıssınız sonra ne oldu acaba tuttumu? Genişletmek için tıkla... Malesef 2 deneme ikiside negatif
Jibbee .!.: transfer yaptı yazmıssınız sonra ne oldu acaba tuttumu? Genişletmek için tıkla... Malesef 2 deneme ikiside negatif
E Esra_617 Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2020 1 0 30 3 Mart 2020 Konu Sahibi Hndnblim #24 Merhabalar yazalı çok olmuş ama bende Deniz hanıma gitmeyi düşünüyorum fiyat ilgi nasıl acaba