wheatus, bu tip korkularının olması normal, sonucta ameliyat bu, insan bi kerede bitsin istiyo tabiki. ben de doktora ne tür durumlarda 2ye gerek kalıyo diye sordum, oda bana elindeki bazı fotografları gösterdi. bu kişiler daha önce baska yerlerde ameliyat olmuslar, bazı bozukluklar olmus, coskun beye gelmişler o son ameliyatlarını yapmıs ve düzeltmiş. bu durum bana oldukca güven verdi, sonucta o kadar insan da bircok doktoru arastırıp gelmiştir diye düşündüm. ama sunu da söyliyim o kusurlu ameliyatların cogu da cok dikkatli bakınca belli oluyodu, yani o kadar abartı bişey göremedim ben.
doktor rontgen cekmedi. anladığım kadarıyla derinin altında ne oldugunu ( yani kemikmi kıkırdakmı) dokunarak büyük ölçüde anlayabiliyo. hatta bende tıkanıklık vardı biraz ama ben sinüzitten oldugunu sanıyodum. inceledikten sonra, burda eğrilik var o yüzden tıkanık, onu da düzeltiriz dedi. sanırım tecrübeyle ilgili bunlar.
bana sadece tamponu gecen bir gün zor geldi, ama onun dısında ameliyat diil de nezle olmus gibiyim, burnum akıyo filan :1rolleyes:
fotografımı koymaya calışıcam bi kablo bulur bulmaz :1rolleyes:
sonuc olarak ben 23 yıldır tasıdıgım ve bana sosyal ve psikolojik yönden zarar veren burnum değiştiği için çok mutluyum, bundan sonra, omaz ya bi yamukluk olursa da ameliyata gerek duycagımı sanmıyorum, su anki alcılı ve şiş hali bile gayet güzel benim için :dance: