coşkun levent taşçı ya lazerle burun ameliyatı olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum
operasyon süreci ve sonrasındaki rahatsızlıklarınız, ve size göre normal ameliyatla kıyaslanınca artı ve eksileri nelerdir
canim merhaba ben oldum coskun beye 7 hafta oldu ameliyat olali resimlerim ve tüm yorumlarim syigit burun estetgi ameliyatini anlatiyor konuma bakarsan tüm detaylariyla yazdim arkadaslik ekliyorum seni ordan albümüme de bakabilirsin kesi falan yok ama su an sislik var normal olarak cok dogal calisti inanki abim dahi anlamadi henuz...bilgilerimden ulasabilirsin.sevgiyle kal.
canim merhaba ben oldum coskun beye 7 hafta oldu ameliyat olali resimlerim ve tüm yorumlarim syigit burun estetgi ameliyatini anlatiyor konuma bakarsan tüm detaylariyla yazdim arkadaslik ekliyorum seni ordan albümüme de bakabilirsin kesi falan yok ama su an sislik var normal olarak cok dogal calisti inanki abim dahi anlamadi henuz...bilgilerimden ulasabilirsin.sevgiyle kal.
canim merhaba ben oldum coskun beye 7 hafta oldu ameliyat olali resimlerim ve tüm yorumlarim syigit burun estetgi ameliyatini anlatiyor konuma bakarsan tüm detaylariyla yazdim arkadaslik ekliyorum seni ordan albümüme de bakabilirsin kesi falan yok ama su an sislik var normal olarak cok dogal calisti inanki abim dahi anlamadi henuz...bilgilerimden ulasabilirsin.sevgiyle kal.[/QUOTEmerhaba acaba ameliyat ucretini ve simdi burnunuzun nasil oldugunu ogrene bilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?