Herkese merhaba,
Tavsiye üzerine gittiğim Levent Bey son derece mütevazi ve gerçekten işini başarıyla yapan bir doktor. Küçükken burnum kırılmış fakat nefes almamı olumsuz etkilememesi ve yaşımın küçük olması sebebiyle basit bir müdahale yapılmış ve kemik de o şekilde kaynamıştı. Mart ayında Levent Bey'e gittim ve kendisiyle görüştükten sonra Nİsan ayına ameliyat için gün aldım. Bugün lazerli burun ameliyatı oluşum üzerinden tam 15 gün geçti ve insanlar halen neden lazerle burun ameliyatı olur mu diye tartışıyormuş inanın anlamıyorum, daha önce neden yaptırmadım diye sordum kendime :) Veee her insanın bünyesi farklıdır ama durumumu gün gün net bir şekilde paylaşıyorum
Gün1 ameliyat öğlen saatlerinde gerçekleşti ve saat üç gibi ise çoktan ayılmıştım. Anestezi kaynaklı hafif bir mide bulantım oldu hepsi bu. Ameliyattan çıktığımda burnumdan nefes alabiliyordum. Tampon yok yalnızca bir ufak alçı ve bant vardı yüzümde. Aslına o akşam taburcu olabilirdm ancak içimiz rahat etsin bir skıntı doğmasın diye hastanede bir gece kalmayı uygun gördüm.
Gün2 geceyi yapılan ağrı kesici serum ardından uyuyarak geçirdim, yalnızca gözkapaklarımın üzerinde bir gün öncesinde olmaya hafif şişlikler vardı. Doktorum hem ameliyattan sonra hem de ertesi gün benim taburcu olacağım vakitte yanımıza uğradı ve durumum hakkında bilgiler verdi. Ameliyat olduğumun ertesi günü ne istiyorsam yedim içtim, dünyalar köpeğimi kendim gezmeye çıkarttım, bana yaşattığı zoruk olmadı.
Gün3 bir önceki gün gibi evdeydim şişliklerim biraz daha arttı ancak bunlar benim gezmeme engel değildi. Bir iki gün içerisinde bu şişlikler indi.
Gün6 burnum üzerindeki ufak alçı çıktı, yerine sadece 2/3 gün kalacak bant yapıştırıldı. 7. Gün raporlu olduğum halde işe arkadaşlarımın yanına gittim.
Gün7 makyaj yapıp doya doya yeni burnumla pozlar vermeye başladım, çok yakın olmadığım kişiler yalnızca sende bir değişiklik var ama ne diye sorar oldu, çünkü burnum tam istediğim gibi hiç yapmacık durmuyor tamamen doğal ve yüzüme uygun bulduğum ta istediğim şekilde oldu.
Gün15 yani bugün aynada kedime mutlulukla bakıyorum Doktorum 15 gün daa geçtiğinde gözlük de takmamda bir sakınca olmayacağını söyledi.
Dediğim gibi tüm bu süreçte herkesin bünyesi farklı olabilir, ama ben iğnede dahi korkan bir insanım, halen bana en korktuğun an hangisiydi dye sorsalar sadece koluma kelebek takıldığı anı söylerim, burnumda hiçbir acı hissetmedim. Ara ara çok hafif sızlamalar oldu ama basit bir ağrı kesiciyle o da geçiyor. 15 gün sonra yani bir ayı tamamladığımda terar muayene olmaya gideceğim. Levent Bey'e, Superplast ekibine tüm gösterdikleri özen ve emek için teşekkür ederim.