Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben 2013 te çağlar çallıya ilk ekol kbb hastanesine geldiginde nefes alma problemlerimden dolayi basvurmustum. ameliyat soz konusu olunca estetikte istedim. burnum o kadar kotuki uzunca zaman ameliyatin zorlugundan korktum. Ama su an yeni doktor arayisina girdim ve tesadufen bu konunun acildigini gordum. Burnum yandan cok kotu gorunuyor. Onden ise cökmüş ve cok genis bir burnum var. Bu doktorun adini duymak bile sinirimi bozuyor. Kesinlikle gitmeyin paranizi çöpe atmayın
Merhabalar, uzun zaman sonra konuyu hortlatmak gibi olacak ama kardeşim ameliyat olmak istiyor. Burnunu hiç beğenmiyor, kendisinin çok meşhur biri olduğunu duymuş şimdi araştırmaya girdi. Gidip kendisiyle birebir sohbet ettiğinde kendisine güvenmiş ancak ben pek fazla bilgi bulamadım kendisiyle ilgili.
Acaba bilgisi olan, deneyimi olan paylaşabilir mi?
Şimdiden teşekkürler